• New
2 Опаковки Т-Образни Куки От Неръждаема Стомана С Т-Образна Дръжка, Кука за Обезкостяване Бекон, Месо, Ястия, Месо, Магазин, Ресторант, Барбекю, Инструмент за приготв?

2 Опаковки Т-Образни Куки От Неръждаема Стомана С Т-Образна Дръжка, Кука за Обезкостяване Бекон, Месо, Ястия, Месо, Магазин, Ресторант,

BGN 1.33
Наличност
Налично за поръчка

【Размер】 Тази кука е с дължина 7,4 инча (19 см) и височина 2,9 инчов (7,5 см)Дължина на Т-образната дръжка е 4,2 инча (10. 【МАТЕРИАЛ】Той е изработен от неръждаема стомана 304.Той е устойчив на корозия и не деформират, осигурявайки дълготрайност. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 Кука са подходящи за месарски-ловци, готвачи, пушени колбаси, майстори на барбекю-скара, месни магазини, кухни на ресторанти и други места за приготвяне на храна.Той може здраво, за да запази месото за лесно нарязване. 【ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА】Той е много остър.Така че, съхранявайте го на точното място и не позволявайте на детето си да се сдобият с него. 【Следпродажбено обслужване】 Гаранция поддържани от нашите зашеметяваща центъра за обслужване на клиенти, можете да бъдете сигурни за закупуване на нашите продукти. 【Размер】 Тази кука е с дължина 7,4 инча (19 см) и височина 2,9 инчов (7,5 см).Дължина на Т-образната дръжка е 4,2 инча (10. 【МАТЕРИАЛ】Той е изработен от неръждаема стомана 304.Той е устойчив на корозия и не деформират, осигурявайки дълготрайност. 【Широко ПРИЛОЖЕНИЕ】 Кука са подходящи за месарски-ловци, готвачи, пушени колбаси, майстори на барбекю-скара, месни магазини, кухни на ресторанти и други места за приготвяне на храна.

Към свойства

Продукти в категория