• New
Екран Уединение Кука метални Съблекални Примерочной магазин за дрехи Преносим Съблекални Етаж Произведено в Съблекалните, за Магазин Дрехи, Търговски центрове, о?

Екран Уединение Кука метални Съблекални Примерочной магазин за дрехи Преносим Съблекални Етаж Произведено в Съблекалните, за Магазин

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

✎ Висока товароносимост : Твърда метална конструкция лесно деформирана под действието на сила, може да е инсталиран и да издържа тегло около 130 кг, ✎ Защита на личния живот : Екраниране на светлината от около 90% и ви позволява ефективно да защити неприкосновеността на личния живот и да се избегне неудобството при переодевании. ✎ Голям капацитет : съблекалня, вмещающая едновременно 3-4 човека, както и обширно пространство, което ви позволява бързо да се промени. ✎ Лесна инсталация : един човек може бързо да се съберат и разбиване на съблекалнята.Лесно се носи с себе си.Може да се използва в тесни ъгли, за да пести място. ✎ Широк спектър на приложение : Може да се използва като временна преграда, и могат да бъдат поставени навсякъде, например в магазини за дрехи, молове, магазини, пералня, ателие по пошиву дрехи, фотостудиях, театри, хотели, офиси, прости звукозаписни студия и душ чакалнята на клиниката.Характеристики на временна произведено в съблекалните : Лесно моющаяся плат Добро нюанса на тъканта.

Към свойства

Продукти в категория