• New
GORGECRAFT 5 Ярда 3D Органза Цвете Лейси Ръба на Финала на Лентата Перлени Мъниста Кантиране на Финала Бродирана Апликация на Плат Винтажное Шиене на плавателни съдове з?

GORGECRAFT 5 Ярда 3D Органза Цвете Лейси Ръба на Финала на Лентата Перлени Мъниста Кантиране на Финала Бродирана Апликация на Плат

BGN 3.00
Наличност
Налично за поръчка

Органза ❤ [5 ярда ширина 1,8 инч] : В комплекта са включени лейси украса от органза във формата на цвете и перлено мъниста с дължина 5 метра, ширина около 1.8 инча (47 мм), по-голям размер за декоративни нужди. ❤ [3 D дизайн] : Тези ленти-апликации, бродирани от органза с помощта на 3 D двойна тънко дизайн, с блестящи перли, триизмерен декоративен ефект е по-ясно. ❤[ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] : приложението с цветна тапицерия може да се реже и да се използват поотделно.Той е идеален и като украса, го използвайте за украса на вашата превръзка на главата и шапка, за да я направите уникална.Можете да го използвате и за украса на техните предмети от бита и работи, за да ги направи по-привлекателни. ❤[Високо качество] : Лента от органза с цветя, завързана тапицерия е изработена от висококачествена органза, тъканта мека, устойчива към бръчки, тънко сшита, я не лесно да се скъса. ❤[Широко приложение] : Апликация с покритие за бродерия може да се използва за украса на ръкоделието, можете да я шият обрамчени калъфки за възглавници, сватбени услуги, довършителни работи, костюм, рокля, шапка, тениска, пола, манжетам дрехи и джинсам. ❤ [5 ярда ширина 1,8 инч] : В комплекта са включени лейси украса от органза във формата на цвете и перлено мъниста с дължина 5 метра, ширина около 1.8 инча (47 мм), по-голям размер за декоративни нужди. ❤ [3 D дизайн] : Тези ленти-апликации, бродирани от органза с помощта на 3 D двойна тънко дизайн, с блестящи перли, триизмерен декоративен ефект е по-ясно. ❤[ЛЕКОТА НА УПОТРЕБА] : приложението с цветна тапицерия може да се реже и да се използват поотделно.Той е идеален и като украса, го използвайте за украса на вашата превръзка на главата и шапка, за да я направите уникална.Можете да го използвате и за украса на техните предмети от бита и работи, за да ги направи по-привлекателни. ❤[Високо качество] : Лента от органза с цветя, завързана тапицерия е изработена от висококачествена органза, тъканта мека, устойчива към бръчки, тънко сшита, я не лесно да се скъса.

Към свойства

Material:
Cowhide
Size:
5 Yards
Unique Design:
1. These organza embroidered applique bands using 3D double lace design, with shiny pearls, the three-dimensional decorative effect is more obvious.:
2. Flower trim applique can be cut down and used individually. It will be worked perfect as a decoration, use it to decorate your headband and hat to make it unique. You can also use it to decorate your household items and crafts to make them more attractive.:
3. Organza floral lace trimmed band is made of high quality organza, the fabric is soft, wrinkle resistant, finely sewn, not easy to break.:
4. Sewing craft trim applique can be used for craft decoration, can sew them on your pillow case edging, wedding trim, costuming, dress, hat,T-shirt, skirt, cuffs of clothes and jeans. :

Продукти в категория