• New
WGUST Естествени Пигменти за Блясък за устни 18 Цветна Водоустойчива Червило за очна линия на устните, Устойчиви Извод за Устни Молив и Химикалка Цветна Сензационни Ф?

WGUST Естествени Пигменти за Блясък за устни 18 Цветна Водоустойчива Червило за очна линия на устните, Устойчиви Извод за Устни

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

Ако Имате някакви въпросиМоля, свържете се с нас Навреме, ние ще се погрижат за Вас 24 часа в денонощието.Молив за очна линия на устните Не съдържа Никакви вредни химични вещества.Ако предпочитате грим, този молив за устни. Поръчайте молив за устни, направен от натурални съставки. Разнообразие на цветове - Предлагат се в различни цветове, всеки цвят се съчетава добре с много и различни нюанси на червилото и е много практичен.Не е нужно да се притеснявате за това, че това Не отговаря на вашите Ярки цветове червило.Тази очна линия за устни ярки цветове, водоустойчиви и не пропуска пот, я не лесно да се отмие, и тя се запазва на устните красиви през целия ден.Това е чудесен избор за подарък, например за Хелоуин, Коледа, Свети Валентин, рожден Ден, годишнина от сватба, денс парти, козметично шоу, подарък за бала и т., интересен външен вид, красиви цветове. Естествени пигменти за блясък за устни 18 цветна водоустойчива червило за устни, молив за устни, писалка-молив за устни, сензационни формираща извод за устни, грим, без грим, червило, молив за устни, 18 цветна водоустойчива червило, молив молив за устни, сензационни формираща извод за устни, Материали за грим : ABS Цвят : както е показано на снимката (от разликата между различните монитори картина може да има малка разлика в цвета.

Към свойства

Продукти в категория