• New
LyssKMK Гнездо на Папагал, Птичи Дом, Зимата е Топло Легло, Птичето Гнездо, Подвесная Хижа, Хамак за Папагал, Птичи Рай за сън, Пещера за Папагали, Попугайчиков, Вълнообр?

LyssKMK Гнездо на Папагал, Птичи Дом, Зимата е Топло Легло, Птичето Гнездо, Подвесная Хижа, Хамак за Папагал, Птичи Рай за сън,

BGN 6.93
Наличност
Налично за поръчка

【Висококачествени материали】Пухкави и удобни птичья креватче е изработена от памучен плат с една плюшена подплатаВърху памучна тъкан, причинени модели в горското стил.Тук има ярки цветя, сладки котенца, лисица, жаба и слонове.Дръж топло легло за папагали птица в клетка, осигурете удобно и уютно убежище за вашите папагали. 【Размери】Хамак за птици се предлага в 2 размера.Размер S - 8,7"(дължина) * 4,9" (ширина) * 4,9" (височина), диаметър на отвора - 3,1", подходящ, за да се пазят неразделка, вълнисто попугайчика, развъдник, попугайчика; Размер L - 11,8" (дължина) * 5,9" (ширина) * 5,9" (височина), диаметър на отвора - 3,9", подходящ за какаду, попугайчика, африкански сив, попугайчика эклект и т. 【Обмислен дизайн】 Е на топло птиче гнездо, специално разработено за удължаване, за да не се връзвам на опашка попугаю.Две куки позволяват удобно да виси в клетка птица.В долната част на топло легло-люлка за птици поставена акрилна плака, която може много добре да се поддържа птици, чрез предотвратяване на изместването надолу. 【Изящна изработка】 Топло птичья хижата е направен опит като шивачи, движеща инструктор, чист шевове и е добра писта, без излишни конци, всеки детайл е обработена много добре.Той е здрав и му е лесно да скъсам попугаям. 【Лесно почистване】 Топли палатки за птиците, лесен за почистване, те могат да се перат както в колата, така и ръчно.Моля, извадете акриловую чинията пред машинно миене.Повечето папагали не понасят зимните студени тръпки, така че нашият топъл птичи хамак - перфектния подарък за вашите птици.Да се сгуша в тази топла клетка за хижа - да се опиташ да се върне в топлото гора.Повечето папагали родом от тропиците, те не понасят студеното време.

Към свойства

Продукти в категория