• New
Течни сенки за очи MAKI YIKA, които променят цвета на сенките за очи Хамелеон Металик за Деня на майката, Высокопигментированные, устойчиви, без образуване на гънки, С р?

Течни сенки за очи MAKI YIKA, които променят цвета на сенките за очи Хамелеон Металик за Деня на майката, Высокопигментированные,

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

Наситените и копринена пигменти променят цвета под различен ъгъл при отразяването на светлина;Интензивен промяна на цвета, който има три цветови смени, създаващи илюзията за пластове грим на очите, ефектът 3 D color;.Формула за ултра-кадифена консистенция остава безупречно и комфортно на вековете без никакви пукнатини, бръчки или избледняване;.Всички наши пъстри сенки за очи от Leaping Бъни са веганскими и не съдържат насилие.Ние никога не го тестваме нашите продукти върху животни. 【Вдъхновяващи северно сияние】 Течни сенки за очи MAKI YIKA металик liquid показват интензивен плавни промени в цветовете в светлина, с три смените, в един основен цвят и два допълнителни цветове, а трансформация на цвета при друга светлина прави очите ви по-гламурными. 【Плътен, кадифен пигмент】 быстросохнущий, лесно се нанася, не оставя петна, наситен и гладко нанасяне, което осигурява многостранна идеален вид на очите. 【Приятна за кожата формула】 Течни блестящи сенки за очи са леко муссовую консистенция с безвредной формула, която се получава гладка и без бръчки, и я лесно да го премахнете, просто промокнув чиста вода. 【Покритие с едно движение на】 Лекота на употреба, леко нанесете с пръсти или с приложената четка, за да се създаде прекрасна блестящия грим на очите, лесни за приготвяне сянка-хамелеон, за начинаещи.

Към свойства

Продукти в категория