• New
Jumwrit Комплект Сребърни Гривни-Верижки, Гривни-Верига с Бордюрным Звено, Елегантни Гривни-Маншет за Жени, Открити Белезници на Китката, Наращиваемые Гривни за Момич?

Jumwrit Комплект Сребърни Гривни-Верижки, Гривни-Верига с Бордюрным Звено, Елегантни Гривни-Маншет за Жени, Открити Белезници на

BGN 1.33
Наличност
Налично за поръчка

Модерен гривна е изработена от висококачествени и екологично чисти сплав, без съдържание на никел, олово, гипоаллергенен, не дразни кожатаЗдрава и гладка верига, безопасна и удобна в чорап.Елегантен гривна-верижка и дизайн отворена копчета придават на ръката си естетичен вид.Това е уникален аксесоар за вашия костюм, можете също така да побере гривна под размера си.Размер на гривната-веригата е 16-22 см / 6,29-8,66 инча и диаметър на маншета-гривна - 5,7 см / 2,24 инча.Общото тегло е около 60,9 г. Универсални блестящи гривни са очарователни и са на мода, те са идеални за вашия покритие на среща, на работното място, парти, рожден ден, празник, деня на свети Валентин, годишнина, триумфа, последния вечер, в нощен клуб, в последния вечер, на церемонии, на пътуванията, на фестивала и т. Моля, не се колебайте да се свържете с мен, ако имате някакви въпроси относно нашите гривна, аз ще отговоря на вашето съобщение в рамките на 24 часа. ★ ЗА ТОЗИ ПРОДУКТ ★ Прост, но модерен! ♬ Опитай това! ♬ ♬ Много необичаен набор от маншети, който може да се добавят пикантност на всеки образ, елегантния или ежедневното. ♬♬Идеалният подарък за жени и момичета♬ ♬ Подходящи за всяко състояние♬ ★ Обърнете внимание ★ поради ръчно измерване на размера може да се различават малко.Поради показване на снимки на изображението не може да гарантира, че цветът, показан на страница, съвпада точно с истински цвят на стоките.Ще се опитам да обясня. ★ Политика за връщане ★ 1. Стоки, които имат проблеми с качеството, могат да се свържат с нас за връщане или замяна в рамките на 3 дни след получаване на вашия продукт.

Към свойства

Продукти в категория