• New
Капак кутии за Салфетки Творческа Личност Обвивка Хартиена Кутия Начална Дневна Проста Модерна Кутия За Салфетки Лека Луксозна Модерна Кутия Багажник Държач За К?

Капак кутии за Салфетки Творческа Личност Обвивка Хартиена Кутия Начална Дневна Проста Модерна Кутия За Салфетки Лека Луксозна Модерна

BGN 16.48
Наличност
Налично за поръчка

Кутия за салфетки фина работа, елегантна и проста форма, идеална за вашата всекидневна, спалня, баня, колата и офиса, ще запази стил на вашата стая 【Материал】 Корпусът е изработен от смола материал, а външният вид на свеж и естествен. 【Начин на отваряне на】 Магнитно усвояването за отваряне на капака, лесно се отваря и затваря, лесен за използване. 【Нескользящие накладки за краката】 В долната част има мини накладки за крака, които са по-устойчиви и не се поцарапают работно бюро. 【Ръчна работа】Уникална кутия за салфетки, изработени от майстори на ръка, също така е идеално за декорация на дома с едно кликване на мишката.Кутия за салфетки фина работа, елегантна и проста форма, идеална за вашата всекидневна, спалня, баня, колата и офиса, ще запази стил на вашата стая. 【Материал】 Корпусът е изработен от смола материал, а външният вид на свеж и естествен. 【Начин на отваряне на】 Магнитно усвояването за отваряне на капака, лесно се отваря и затваря, лесен за използване. 【Нескользящие накладки за краката】 В долната част има мини накладки за крака, които са по-устойчиви и не се поцарапают работно бюро. 【Ръчна работа】Уникална кутия за салфетки, изработени от майстори на ръка, също така е идеално за декорация на дома с едно кликване на мишката.В тази кутия за салфетки удобно да добавите или премахнете кърпички, просто отворете капака и поставете в нея цяла салфетка или с хартиена кърпа.Кутия за салфетки Правоъгълна Кутия Кутия за Салфетки Притежателя кутии за Салфетки за Лице за декор на Банята Име на продукта : Кутия за салфетокматериал : Обвивка + смола Размер : 20*15* 9 см/7.

Към свойства

Продукти в категория