• New
Контейнери за храна Toddmomy Контейнер за Закуски, 3 бр., Оризова Смес за Юфка, Калъф за Бебета, Нето Опаковка, плътно затварящ се Контейнер За Съхранение, Детски Преноси?

Контейнери за храна Toddmomy Контейнер за Закуски, 3 бр., Оризова Смес за Юфка, Калъф за Бебета, Нето Опаковка, плътно затварящ

BGN 13.02
Наличност
Налично за поръчка

Опаковка на млечни смеси : Удобен контейнер за съхранение на мляко, когато излизате навънДетски аксесоари : Изработени от качествени полипропиленови материали, те и ползвай.Лек и преносим, по-удобен в переноске и съхранение.В тази кутия за съхранение може да се съхранява захар, закуски и дори аксесоари, като залъгалка.В тази кутия може да се съхранява на сухо мляко далеч от всякакви замърсители.Пратката включва 1 x кутия за мляко на прах 1 х лъжица Характеристики -В тази кутия може да се съхранява на сухо мляко далеч от всякакви остатъци на бебешка храна. - Размер : 18,00 X9,00 X8,00 см / 7,07 X3,54 X3,14 инча Кутия за приготвяне на рецепти с лъжица. - Този продукт е малък, лек и лесен за носене, така че можете да го вземете със себе си навсякъде в пластмасова кутия за съхранение. - Изработен от качествени полипропиленови материали, в него и се използва контейнер за закуски. - В тази кутия за съхранение може да се съхранява присыпку, закуски и дори аксесоари, като например захранващи бебешка храна за зърната.

Към свойства

Продукти в категория