• New
Нашийник за лай малки кучета, Универсален Нашийник за лай малки кучета с тегло 5-15 паунда, Безударный Нашийник за лай малки кучета среден размер със 7 Регулируеми чу?

Нашийник за лай малки кучета, Универсален Нашийник за лай малки кучета с тегло 5-15 паунда, Безударный Нашийник за лай малки кучета

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

Материал : ABS + PC Звук + вибрация, без ударния режим.Диапазон на регулиране на яката : 7-20 см, подходяща за всички кучета с тегло от 6 до 110 кг. е Лесен за използване и изпитване.Напишете регулировка на чувствителността, 4-то ниво се определя автоматично след инсталацията на батерията.Този електронен нашийник за най-подходящ за малки и средни кучета.Не използвайте този лаещ нашийник за коригиране на поведението на кучета, които са агресивни към другите хора или животни.Агресивните кучета могат да се свързват стимулиране на тренировъчна площ ошейником с други контролни стимули и да станат по-агресивни.Агресивно поведение трябва да бъдат отстранени от специалист по обучение на кучета.Нашийник, без да лае, трябва да използват само здрави кучета и не е предназначен за кучета под 6 месеца.Забележка : Моля, извадете батерията след използване!. 1-та лай : последователни предупредителни звукови сигнали в рамките на 1,5 секунди. 2-ри лай : последователни предупредителни звукови сигнали в рамките на 2,5 секунди. 3-та лай : Звук за около 4 секунди + вибрация в рамките на 0,5 секунди. 4-та лай : Звук за около 4 секунди + вибрация в продължение на 1 секунда. 5-та лай : Звук за около 4 секунди + вибрация в рамките на 1,5 секунди. 6-та лай : Звук за около 4 секунди + вибрация в продължение на 2 секунди. 7-ми лай : Звук за около 4 секунди + вибрация в рамките на 2,5 секунди. 8-ми лай : 1-минутен режим на хибернация. 1 х Устройство за защита от лай на кучета. 1 х Регулируем найлонов яка. Алкална батерия 2 x 6 V 4 LR44. 3 х пластмасови своята практика с цветен дизайн (син, розов, черен). 1 x Ръководство на потребителя.Хуманен лаещ нашийник за малки кучета с тегло от 5 до 15 килограма : Този лаещ нашийник за кучета има 7 нива на чувствителност на звук и вибрации, ефективно и безопасно помага да се спре лай на куче.При първите две лаях раздастся само звуков сигнал, след това вибрация ще се активира автоматично, ако кучето продължава да лае.Регулируем нашийник за лай малко куче : Нашийник на нашето устройство за борба с лай се регулира в диапазона от 7 до 20 инча.Моля, измерете обиколката на врата на кучето си, преди покупка яката.Куче може лесно да се намерят дори и през нощта, с помощта на две бели светлоотразителни ленти.Спестяване на енергия и дълъг живот : на основното устройство трябва да работи от алкална батерия 6 В 4 LR44 (две батерии В комплекта).Не се налага често да се зарежда.Може да се използва повече от 14 последователни дни. (Забележка : не водоустойчив, моля, не го използвайте под вода. Удобен чепат нашийник за малки кучета, благодарение на дизайна на ключалката му е удобно да се взема и се носи за вашето куче.Пластмасови контактни капачки могат защита на врата на куче от решетка, като намалява чувството на повърхността на кучето.Забележка : за Да се избегне отхвърляне на кучето, по-добре е да се носят го на кучето си, не разряжая батерия в продължение на дни, преди да започнете да използвате нашийник против лай.

Към свойства

Продукти в категория