• New
Сгъваеми Кутии за съхранение CaTaKu с капаци Monkey Blue Tropical Големи Сгъваеми Тъканни Кутии За съхранение с Капак Кошница за Съхранение в Гардероба Контейнер за Организир?

Сгъваеми Кутии за съхранение CaTaKu с капаци Monkey Blue Tropical Големи Сгъваеми Тъканни Кутии За съхранение с Капак Кошница за

BGN 2.67
Наличност
Налично за поръчка

[По-голям КАПАЦИТЕТ] - 16,5 "L X 12,6 W" X 11,8" З В кутии-органайзерах достатъчно място за съхранение на множество предмети в дома или офиса, дрехи, одеяла, обувки, книги, канцеларски материали, полезни инструменти и т. Тези контейнери за съхранение на багаж ще ви позволи да държи нещата в един идеален ред, а също така се използват и за декорация на всяка стая. [Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ] - Изработена от плат Оксфорд 300 D, много по-стегната и издръжливи в сравнение от чекмеджета за съхранение на лен и на нетъкан текстил.Текстилен кутия за съхранение, подсилено от двете страни здрав картон, е трайна и може подредени. [Флип-надолу КАПАК велкро и дръжка] - Плат кутия за съхранение с панти капак е с velcro отпред, които ви позволяват лесно да се отварят и плътно затваряне на контейнер, защитен продукти от замърсяване.Две странични вшитые дръжки лесно да се заеме и да се пренасят, което позволява лесно поставяне и опира кутии за съхранение на рафт или в шкаф. [Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ] - Изработена от плат Оксфорд 300 D, много по-стегната и издръжливи в сравнение от чекмеджета за съхранение на лен и на нетъкан текстил.Организаторите за съхранение с картон, подсилени от двете страни.Добър избор на организаторите за капачки за организиране на помещения за съхранение или в офиса. [Многофункционална КУТИЯ ЗА украса] - Разработен е красив модел, подходящ декор и стил на всяко помещение в дома или офиса.Тя може да се използва като кутия за снимки за спомен, за съхранение на книги, организаторите за шкафове в банята, органайзер за шкафове, органайзер за продуктите в колата и блок за съхранение на кубчета. [По-голям КАПАЦИТЕТ] - 16,5 "L X 12,6 W" X 11,8" З. В кутии-органайзерах достатъчно място за съхранение на множество предмети в дома или офиса, дрехи, одеяла, обувки, книги, канцеларски материали, полезни инструменти и т. Тези контейнери за съхранение на багаж ще ви позволи да държи нещата в един идеален ред, а също така се използват и за декорация на всяка стая. [Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ] - Изработена от плат Оксфорд 300 D, много по-стегната и издръжливи в сравнение от чекмеджета за съхранение на лен и на нетъкан текстил.Текстилен кутия за съхранение, подсилено от двете страни здрав картон, е трайна и може подредени. [Флип-надолу КАПАК велкро и дръжка] - Плат кутия за съхранение с панти капак е с velcro отпред, които ви позволяват лесно да се отварят и плътно затваряне на контейнер, защитен продукти от замърсяване.Две странични вшитые дръжки лесно да се заеме и да се пренасят, което позволява лесно поставяне и опира кутии за съхранение на рафт или в шкаф. [Здрав и ИЗДРЪЖЛИВ] - Изработена от плат Оксфорд 300 D, много по-стегната и издръжливи в сравнение от чекмеджета за съхранение на лен и на нетъкан текстил.

Към свойства

Продукти в категория