• New
UPKOCH 18 бр Чаши за макания Чашки за сос с капаци Контейнери за деликатеси с капаци Мини Контейнери с капаци Чиния за предястие Контейнер за соса Малка чаша за сок с ка?

UPKOCH 18 бр Чаши за макания Чашки за сос с капаци Контейнери за деликатеси с капаци Мини Контейнери с капаци Чиния за предястие

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

Метален контейнер за порции : малък и лек, с капак, която е лесно да се запази и която не отнема много място в кухнятаЧинии за предястие : ЧАШКИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на СОСОВЕ : в тях може да се сервира сос, сосове, мляко, сметана и други ястия.Съдове за сосове за обяд : Подходящи за повечето случаи, като следобеден чай, банкети, партита.Форма за подправки : Изработен от висококачествена и сигурна неръждаема стомана, безопасно и не се поддава на деформация.Прибори за закуски : ✨ Пътен контейнер за зареждане на салата от неръждаема стомана, малки съдове с капаци, Соусницы, Купички за подправки, пластмасови чаши за подправки, Контейнери за подправки, Съдове за соса, обяд-бокс, метални чашки за сос, чаши за подправки. В комплекта са включени 18 x чаши за макания Характеристики -Цвят : както е показано, чаши за подправки-Размер (70 мл) : 6,00 X4,50 X4,00 см /2,36 X1,77 X1 контейнери за подправки с капаци. -Материал : Чашки за макания от неръждаема стомана - В тях може да се сервира сосове, сосове, мляко, сметана и други кухненски соусницы. - Подходящ за повечето случаи и ивентов, като следобеден чай, банкети, партита и т. десертни чаши с капаци. - Кръгла и гладка повърхност, практичен дизайн на капака, не травмирующий ръце дизайн капачки за соса.

Към свойства

Продукти в категория