• New
Електрическа Пръскачка, Пръскачка на батерии обем 1,35 Литра Електрически Пръскачки за тревни площи и градини с 2 Дюзи и Телескопичната пръчка, Пръскачки на Батерии ?

Електрическа Пръскачка, Пръскачка на батерии обем 1,35 Литра Електрически Пръскачки за тревни площи и градини с 2 Дюзи и Телескопичната

BGN 23.23
Наличност
Налично за поръчка

【Автоматично пръскане】 Този портативен електрически инхалатор е снабден с дръжка за управление, която може по всяко време да управлява преминаването от пръскане с помощта на бутона за прилагане на автоматичното пръсканеПръскачка на батерии е оборудван с USB батерията с капацитет 2400 mah, която може да осигури непрекъснатото пръскане в продължение на 3 часа след еднократно пълно зареждане. 【Регулируема интензивност на пръскане】Акумулаторна пръскачка за тревни площи, оборудвани дръжка на капака, която лесно се отваря и затваря, а голяма дупка лесно да се попълни, да не се.Полупрозрачна скала резервоар позволява лесно да се провери нивото на останалата течност и допълвате. 【Конструкция с голяма дупка и мащаба на резервоара】Акумулаторни пулверизатори за тревни площи и градини са проектирани с голяма отваря капака, която лесно се отваря и затваря, а също така удобно се презарежда.Полупрозрачна скала резервоар позволява лесно да се провери нивото на останалата течност и допълвате. 【Преносим и лесен за използване】 Електрическа пръскачка gardern оборудван с ергономична дръжка, която е удобен за хващане, която се измъква от 8,66 до 23 инча за по-дълбоко пръскане.Върху дръжката на градински пръскачка има вдлъбнатина за закрепване на маркуча и спрей дръжка, както и регулируема презрамка за удобно носене. 【Широко приложение】Пръскачка на батерии идеален за поливане на растения, пръскане или за почистване в градината в задния двор.

Към свойства

Продукти в категория