• New
GEEKBOY Big Pop Game Непоседа Играчки, Кубчета, Силиконова Шахматната дъска, Лицеви Поп Балон Непоседа Допир играчка за игра с приятели, Съученици, Гигантска Интерактивна И?

GEEKBOY Big Pop Game Непоседа Играчки, Кубчета, Силиконова Шахматната дъска, Лицеви Поп Балон Непоседа Допир играчка за игра с приятели,

BGN 6.00
Наличност
Налично за поръчка

✨➤Забавление и интелект - Игрална дъска pop е страхотно за всички на възраст от 5 до 85 години, за тях бутане тези мехури - приятно заниманиеНе само това, тази популярна игра с кубчета също е добър образователен инструмент, помага на децата да се научат да броят.Семейството бира и си взаимодействат заедно, което допринася за създаването на по-хармонични отношения между родители и деца. ?➤ Играчка-непоседа за облекчаване на стреса - меко и плавно натискане на игра pop bubbles, меко натискане и хлопающий звук, могат да се отпуснете си нервни окончания и лесно да се свали налягане, премахване на раздразнителност.Това е играчка за облекчаване на стреса, подходяща за тези, които страдат от ХИПЕРАКТИВНОСТ, аутизъм, тревожност и т. ✨ ➤ Широко използвана и преносима - игра pop bubbles с кубчета, подходящи за различни сценарии, като например детски партита, семейни срещи, автомобили, самолети, общежития, офиси, къмпинг и т. на Тази игра в поп-кост лека и той е удобен за носене, тя е направена от гъвкав силикон, който може просто да се търкаля и да си чанта, без да заема твърде много място. ?➤ Висококачествен силикон - игра pop bubbles е направена от висококачествен действително нетоксичен силиконов материал, който е безопасен за деца и възрастни, на допир е мека, удобен, издръжлив и лесен за почистване.Водоустойчиви свойства могат да го направят повторна употреба, при появата на петна, леко почистете с вода, за да получите нови играчки-неспокойни. ✨ Чудесен избор от подаръци - Тези големи поп-неспокойни стават идеални подаръци за деца, семейства и приятели за рожден ден, Коледа, Деня на благодарността, партита, празници и т. това са поп-играчки-неспокойни също са забележителни стимули и награди за децата.

Към свойства

Продукти в категория