• New
Домашен магазин Бисквити с Цилиндрични капаци Cabilock на модел за Бутл с бонбони в капака, Закуски, от Кристална захар, Размер на Съдове С Прозрачни Переплетением, Рес?

Домашен магазин Бисквити с Цилиндрични капаци Cabilock на модел за Бутл с бонбони в капака, Закуски, от Кристална захар, Размер

BGN 1.67
Наличност
Налично за поръчка

стъклоСахарница с хрустальным покритие-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.БАНКА ЗА "бисквитките" -Текстилен интериор красив, ще стане добър декорация на вашия дом или магазин и т., ще имате по-добро настроение.Контейнер за закуски-изработен от стъкло материал, издръжлив и сигурен. Прибори за шоколадови бонбони с капаци-Сахарница с капак от кристално стъкло запазва бонбони, закуски, клечка за зъби, тампон чисти и сухи. Кристални кутии за бисквити-Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т. Може да има някои малки разлики в цвят и размер между фотография и действителната стока.Искрено се надявам, че ще можете да се разбере!Благодаря ви!.Пратката включва 1 х стойка за съхранение Характеристики -Размер : около 10,3x10,3x18 см - Цвят : прозрачен Материал : стъкло -стъкло материал, можете лесно да го почистите. - Той е изработен от стъкло материал, издръжлив и сигурен. - Декор на окото, красив, добра украса за вашия дом или магазин и т., ще имате по-добро настроение. - Топло съвет : Уважаеми клиенти, поради ефекта на осветеност, яркост на монитора, ръчно измерване и т.

Към свойства

Продукти в категория