• New
Кожен калъф за писалки Daimay, калъф за писалка ръчна изработка, Мека дръжка, Защитен калъф за писалка Стилус, Сензорна писалка за Опаковка от 2 броя (черен и кафяв)

Кожен калъф за писалки Daimay, калъф за писалка ръчна изработка, Мека дръжка, Защитен калъф за писалка Стилус, Сензорна писалка

BGN 3.00
Наличност
Налично за поръчка

【 Висококачествена кожа 】 Класически мек кожен калъф за писалки за ръчна работа с панти капак, подходящ за всички основни инсулин дръжки, представени на пазара 【 Елегантна практичност 】 Този кожен калъф за писалки, много подобен на портфейла, който предпазва вашата дръжка от надраскване и повреди, когато тя е в джоба.Отлична пътна чанта за ежедневна употреба. 【 Издръжлив 】 Дебел и добре изработена, който ще продължи дълги години, все още може да остане с елегантна и красива форма, когато решите да го предадат на следващото поколение. 【 Лесна употреба 】 Лесно вмъкване и извличане на химикалки, но при това здраво ги държи на място.Ще стане идеално допълнение към всяка писмена форма. 【 Размер за химикалки 】 Размер : 15,5 см х 4 виж Пазете любимата си химикалка или Apple молив и никога повече не си губете им!. 【 Висококачествена кожа 】 Класически мек кожен калъф за писалки за ръчна работа с панти капак, подходящ за всички основни инсулин дръжки, представени на пазара. 【 Елегантна практичност 】 Този кожен калъф за писалки, много подобен на портфейла, който предпазва вашата дръжка от надраскване и повреди, когато тя е в джоба.Отлична пътна чанта за ежедневна употреба. 【 Издръжлив 】 Дебел и добре изработена, който ще продължи дълги години, все още може да остане с елегантна и красива форма, когато решите да го предадат на следващото поколение. 【 Лесна употреба 】 Лесно вмъкване и извличане на химикалки, но при това здраво ги държи на място.

Към свойства

Продукти в категория