• New
Мини Електрическа Мелница за Хартия A6 за Хартия с Капацитет от 2 Листа USB Преносим Шредер за Дома Офиса Тенис на

Мини Електрическа Мелница за Хартия A6 за Хартия с Капацитет от 2 Листа USB Преносим Шредер за Дома Офиса Тенис на

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

Метален нож : В този мини-електрически измельчителе хартия се използва метален нож, който е по-устойчива на износване и много издръжлив, за подобряване на ефективносттаЛесен за работа : Този мини-електрически хеликоптер на хартия е много лесен за работа, включване на източник на захранване и натиснете бутона "ВКЛ.", за да го използвате.Портативен размер : Този мини хеликоптер на хартия с малки размери и ниско тегло, което осигурява пренасяне и спестяване на място.Широко приложение : Този мини-шредер за хартия е подходяща за всички, идеален инструмент за офиса, училище и дома.Идеален подарък : Този мини-шредер за хартия - идеалният подарък за вашите приятели, деца и семейство, които винаги се радват на ценни книжа. Метален нож : В този мини-електрически измельчителе хартия се използва метален нож, който е по-устойчива на износване и много издръжлив, за подобряване на ефективността.Лесен за работа : Този мини-електрически хеликоптер на хартия е много лесен за работа, включване на източник на захранване и натиснете бутона "ВКЛ.", за да го използвате.Портативен размер : Този мини хеликоптер на хартия с малки размери и ниско тегло, което осигурява пренасяне и спестяване на място.Широко приложение : Този мини-шредер за хартия е подходяща за всички, идеален инструмент за офиса, училище и дома.Идеален подарък : Този мини-шредер за хартия - идеалният подарък за вашите приятели, деца и семейство, които винаги се радват на хартия.Параметри : Тип на продукта : Мини хеликоптер Бумагиматериал : ABS и МеталЛразмер изделия : прибл. 16,3x11,9x14,7 см/6,42x4,69 x 5,79 инча (измерване на ръка, може да има отклонения) Модел на батерията : 4 батерии тип АА (батерия в комплекта не са включени) Широчина на входа за хартия : приблизително 123 мм / 4,84 Ширина на рязане : около 3,5 mm /0,14 инча максималният капацитет на рязане : 2 листа хартия А6 или 1 лист хартия с формат А4 /70 грама съдържание на Пакета : 1 мини-хеликоптер бумаги1 x Ръководство на потребителя 1 x USB кабел Забележка : 1.

Към свойства

Item Type:
Mini Paper Shredder
Material:
ABS and Metal
Product Size:
Approx. 16.3 x 11.9 x 14.7cm / 6.42 x 4.69 x 5.79in (Manual Measurement, There May Be Small Error)
Battery Model:
4 AA Batteries (Battery Not Included)
Paper Inlet Width:
Approx. 123mm / 4.84in
Strip Cutting Width:
Approx. 3.5mm / 0.14in
Maximum Shredding Capacity:
2 Sheets of A6 Paper, or 1 Sheet of A4/70g Folding Paper
Package List:
1 x Mini Paper Shredder
1 x User Manual:
1 x USB Cable :
Note:
1. To avoid injury, please keep fingers, long hair, ties, jewelry, loose clothing and other foreign objects away from the shredder.
2. Insert paper. Any metal object, plastic sheet, staple, paper clips and cardboard inserted into the shredder will cause damage.:
3. Avoid overheating of the shredder. The shredder should be turned off for 15 minutes every 2 minutes:
4. Please empty the collection box after each use to avoid clogging of the shredder.:
5. Clean the machine using only a soft cloth and a little detergent and water.:
6. Please keep the machine away from children. :

Продукти в категория