• New
Компактен Бинокъл за момичета 3-8 години, мама и myaboys за детски играчки в двора, Детски Игрални Съоръжения на открито, Играчки на открито за деца 4-8 8-12 години (лилаво)

Компактен Бинокъл за момичета 3-8 години, мама и myaboys за детски играчки в двора, Детски Игрални Съоръжения на открито, Играчки

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

- бинокъл mom & myaboys е лесен за управление, лесен за переноске, изработен от безопасни и нетоксични материали, можете да го закупите за деца с пълно спокойствие -Бинокъл подходящ за почивка на открито, пътувания, наблюдение на птици, диви животни и т. Увеличение 8x, мала и средна бленда, малък по размер, лесно се побира в джоба ви. - Произведен от висококачествена пластмаса и силикон, за да се гарантира дълготрайност на бинокли. -Пълно многослойно покритие FMC и призми BAK4 осигуряват картина с висока разделителна способност. -Общи пръски и редките дъждове не са проблем. (Но не се накисва във вода. На обектива : 21 мм, окуляр : 12 мм. Множител : 8 ×, призма : BAK4. Перспектива : 7,2 °. Зрителното Поле : 122 м / 1000 м. Разстояние от ученик : 16 мм. Диаметър на зеницата : 2,6 мм Тегло : 200 г. Разстоянието от бинокъл до очите се регулира чрез сгъване, така че да може да се използва за различни очи, дори и за възрастни.Затворете дясното си око и на ротационен принцип, централно колело за фокусиране, докато изображението стане ясно.Затворете лявото око и завъртете десния окуляр, докато обект, който виждате, не става ясно видими. ✔ ОТЛИЧНА БЕЗОПАСНОСТ-В комплекта са включени окуляры от мека гума за предпазване на очите и лещи от оптично стъкло, децата да не вредят на очите или лицето.Окуляры са покрити с допълнителен покритие в сравнение с други марки и осигуряват по-добра защита на обектива по време на падане. ✔ ВЕЛИКОЛЕПЕН ДИЗАЙН -Нескользящая от надраскване ръкохватка патентована по ергономия гумирани дръжки са идеални за малки ръце, бинокъл лесно да се съсредоточава и може да се регулира в съответствие с разстоянието между очите, което позволява на малки кандидати за приключения по-близо разгледа природата!Листата на дървото на 100 метра от нас се оказаха в ясен фокус. ✔УДАРОУСТОЙЧИВ И ЖИВОТА ВОДОУСТОЙЧИВ - Здрав бинокъл, който може да издържа на падане на пода благодарение на резиновому корицата, поглощающему удари.

Към свойства

Objective Lens:21MM,Ocular:12MM :

Продукти в категория