• New
WOWOSS 50 Опаковки Недовършени Дървени Кукли на Колышках, Тялото Кукли Семейни Клечки, Фигурки от естествен Декоративен дървен материал за рисуване, Занаяти, Игри на к?

WOWOSS 50 Опаковки Недовършени Дървени Кукли на Колышках, Тялото Кукли Семейни Клечки, Фигурки от естествен Декоративен дървен материал

BGN 5.20
Наличност
Налично за поръчка

【Семейни дървени кукли】 Предпоставка включва 50 бр недовършени дървени кукли с шапка в 8 различни форми, човек х 2 бр., по-голяма сестра х 5 бр., момчета х 8 бр., момичета х 8 бр., момиче х 10 бр., идеален за производство на малки семейни куклен театър-подарък. 【Материал премиум-клас】 е Изработен от плътна, гладка лекува твърда дървесина, което гарантира липсата на заноз в процеса на производство на вашите кукли. 【Размери】Ръст на мъже и жени в униформа възлиза на 65 мм / 2,56 инча растеж; по-големи братя и сестри във форма - 53 mm / 2,08 инча; Нарастване на момчета и момичета в униформа - 43 мм / 1,69 инча; Нарастване на новородените момичета и момчета в униформа - 35 мм / 1,38 инча. 【Идеален за творчество, тези дървени фигурки-клечки можете да украсите бои, маркери, панделки, войлоком, пряжей, искри или дори заслепяване; Дайте на децата воля на въображението си, като им позволява да изберете формата и украсете тези дървени клечки. 【Допринася за творчеството на Всеки един дървен клин стратегически проектирани и е с перфектен размер, че децата да могат лесно да го вземете, като им помага да се подобри координацията на ръцете и очите и малък мотор; Дървени фигури също могат да се използват като образователни играчки от дърво за деца, така че те могат да се приеме или сортиране, подобряване на разпознаване на цветове и визуално възприятие. Непълни дървени кукли-колчета с човешките тела - 8 различни форми, включително 25 бр. - Произведен от висококачествен естествен дървен материал за трайни и практично използване. - Помогнете на вашето дете да развива координацията на ръцете, на очите и на мозъка.

Към свойства

Продукти в категория