• New
Hysagtek 50 бр. Сламки за пиене под формата на Чадъри, Сламки за пиене под формата на чадър, Гъвкави Сламки за Коктейли, Сламки за Чадъри за Коктейли, Украси за партита в т?

Hysagtek 50 бр. Сламки за пиене под формата на Чадъри, Сламки за пиене под формата на чадър, Гъвкави Сламки за Коктейли, Сламки

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

Добри украса за парти в хавайски стил Luau - Супер сладък дизайн хартиени чадъри, който е добър украшение за сервиране десертно маса, украса на масатаШироко приложение -Подходящ за моминско парти, хавайски парти, парти в стил luau, партита на басейна, сватба на открито, пикник на открито и т. Материал - Изработен от безопасен за храните пластмаса и красиви хартиени чадъри, безопасна за използване и е безвреден за околната среда.Размер-Дължина сламки : около 24 см/9,45 инча; Размер на украшения във формата на фламинго : около 6 см /2,36 инча, подходящ за повечето чаши с различни размери.Предпоставка към всяка стока е включена 50 бр. соломинок за пиене под формата на чадър (случаен цвят), което е достатъчно, за малки събирания, пикник на открито.Hysagtek Чадър сламки за пиене, гъвкави сламки за коктейли -модел чадър, добра украса за вашия десерт на масата. -Идеален за парти, сватба на открито, пикник на открито, на сервиране десертно на масата, за декорация на плота и т.

Към свойства

Продукти в категория