• New
Набор от инструменти за почистване на Струйници 3D принтер FarBoat, Екструдер Дюза 0,4 мм, Форцепс, игли 0,35 мм, с Футляром за съхранение (22 опаковки)

Набор от инструменти за почистване на Струйници 3D принтер FarBoat, Екструдер Дюза 0,4 мм, Форцепс, игли 0,35 мм, с Футляром за

BGN 4.20
Наличност
Налично за поръчка

[Име на продукт] : Комплект дюзи за 3 D-принтерМоля, запознайте се с повече подробности в Описанието на продукта!Far Boat предлага различни видове инструменти за 3 D-принтери, и за вас, винаги има подходящ!. [Дюзи] : Изработени от месинг, много точни екструдер дюза (0,4 мм, резба на винта : M6), удобни за замяна. [Почистващи игла] : Изработени от неръждаема стомана, устойчиви на корозия и износване, гъвкави и многократна употреба. [Подходящ за] : Може да се използва за всички външни резбови съединения M6. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа.

Към свойства

Продукти в категория