• New
SDFGH USB3.0 Външен твърд диск, 500 GB 1 TB И 2 TB Диск за устройства за съхранение на данни 7200 об/мин Устройство Мобилен твърд диск HDD 2,5 (Цвят: синьо размер: 500 GB)

SDFGH USB3.0 Външен твърд диск, 500 GB 1 TB И 2 TB Диск за устройства за съхранение на данни 7200 об/мин Устройство Мобилен твърд

BGN 133.46
Наличност
Налично за поръчка

Просто включете приложения захранващ и USB кабелАвтоматично се разпознава от операционната система Windows, така че няма софтуер за инсталиране или конфигуриране не се изисква.Запазване на файлове с влачене директно от кутията. Интегрирано управление на захранването осигурява спестяване на енергия.Нейната лесно да носите със себе си, и в него достатъчно пространство за съхранение на музика, филми и други файлове.Просто включете приложения захранващ и USB кабел.Автоматично се разпознава от операционната система Windows, така че няма софтуер за инсталиране или конфигуриране не се изисква.Запазване на файлове с влачене директно от кутията. Интегрирано управление на захранването осигурява спестяване на енергия.Нейната лесно да носите със себе си, и в него достатъчно пространство за съхранение на музика, филми и други файлове.Просто включете приложения захранващ и USB кабел.Автоматично се разпознава от операционната система Windows, така че няма софтуер за инсталиране или конфигуриране не се изисква.Запазване на файлове с влачене директно от кутията. Интегрирано управление на захранването осигурява спестяване на енергия.

Към свойства

Applicatin:
Laptop
Expansion Port:
None
Application:
Server
Interface Rate:
10120 MB/s
Interface Type:
USB 3.0
Style:
HDD
Package:
Yes
Type:
External
Size:
2.5
Speed:
7200rpm
Package Include:
1*Portable hard drive:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Hard drive expansion :

Продукти в категория