• New
FIASASO 4 бр. Черен Пръстен-Неспокойни за Мъже И Жени, Юноши Стръмна Верига с Луна и Звезда, Пръстен От Уроки, Пръстен За Облекчаване на Стреса, Пръстен От Неръждаема Сто?

FIASASO 4 бр. Черен Пръстен-Неспокойни за Мъже И Жени, Юноши Стръмна Верига с Луна и Звезда, Пръстен От Уроки, Пръстен За Облекчаване

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

Комплект черни пръстени за безпокойство-Един поръчка съдържа 4 бр черни пръстени-неспокойни от неръждаема стомана, 1 пръстен с висока полирани под формата на лунната звезди, 1 пръстен-непоседа с верига, 1 пръстен-прядильщик от уроки, 1 гръцкото пръстен-прядильщик за ключове. черен фабрика различен стил може да отговори на вашите различни нужди.Тревожни пръстени размер 5/6/7/8/9/10/11. ПРЪСТЕН-непоседа ОТ БЕЗПОКОЙСТВО - Уникален дизайн на пръстени-прядильщика с вътрешен каишка, куплиран с основен каишка, която може да се развивам ръчно, ще ви помогне да се справите със стреса и намаляване на тревожността.Идеален за тези, които търсят не уклончив начин да се отървете от вредните навици или да даде изход на забързаното енергия, когато в противен случай това е невъзможно.ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАТЕРИАЛИ - Тези тревожни пръстени са изработени от хирургическа неръждаема стомана 316 L, леки и здрави.Гладка повърхност с висока полирани, удобни в чорап, без остри ръбове и предпазва от дразнене на кожата.Лесно се побира или е оттеглено.Перфектния подарък-тези пръстени-прядильщики идват в бархатном торбата, чудесен избор за приятел на момчето, баща, съученици и други приятели от мъжки пол в деня на св. Валентин, Коледа, рожден ден, ден на благодарността, годишнина, сватба, абитуриентски бал.

Към свойства

Продукти в категория