• New
Подови Слънчеви Градински Фенери, Led Слънчев Ландшафтен Дизайн? Светлини, Слънчев Пътя? Фарове с автоматично захранване/выключением в тъмното за? Пътеки във вътреш?

Подови Слънчеви Градински Фенери, Led Слънчев Ландшафтен Дизайн? Светлини, Слънчев Пътя? Фарове с автоматично захранване/выключением

BGN 12.65
Наличност
Налично за поръчка

☀ Се захранва от слънчеви батерии-захранване от слънчеви батерии, пълно зареждане под пряка слънчева светлина в продължение на 6-8 часа, лампата автоматично се включва светлина? привечер и изключи с настъпването на тъмнината? "Лекота на монтаж и инсталация - махнете брой от колоната и я поставете в долната част на колоната, бързо инсталиране, вдавливая в земята, само за няколко секунди. ☀ Декоративен -подходящ за употреба на открито, произволно краси и осветява вашата градина, двор, веранда, двор пътеки и проходи, осветява пътя към дома си след работа късно през нощта. ☀ Защита от атмосферни влияния? - Подходящ за използване на открито, лампа може да работи добре при всякакви климатични условия благодарение на водоустойчивост? и защита от атмосферни влияния?, без да се притеснявате за дъжд, сняг, слани и мокър сняг. ☀ ОБСЛУЖВАНЕ - Ние се стремим да осигурим най-добрите продукти и услуги.Така че купувайте с максимална увереност.Ако по някаква причина сте недоволни, просто се свържете с нас и ние ще положим всички усилия, за да ви предложим най-доброто решение. ☀ Се захранва от слънчеви батерии-захранване от слънчеви батерии, пълно зареждане под пряка слънчева светлина в продължение на 6-8 часа, лампата автоматично се включва светлина? привечер и изключи с настъпването на тъмнината?. "Лекота на монтаж и инсталация - махнете брой от колоната и я поставете в долната част на колоната, бързо инсталиране, вдавливая в земята, само за няколко секунди.

Към свойства

Продукти в категория