• New
Слънчев Наземна Лампа, Външен Водоустойчив Вградена Лампа, Led Слънчева светлина-Мъниста с Основните и Странични Лампи за Включване Слънчев Градински Лампа за пъте?

Слънчев Наземна Лампа, Външен Водоустойчив Вградена Лампа, Led Слънчева светлина-Мъниста с Основните и Странични Лампи за Включване

BGN 0.33
Наличност
Налично за поръчка

? Конструкция управление на осветлението : интелигентно управление на осветлението, 0 кВт *ч в продължение на цялата година, ръчно управление не се изисква, е лесен за използване ? Време на работа : поглощайте енергия през деня, се печете на слънце на слънце в продължение на 6-8 часа през деня и автоматично включване на светлина за повече от 8 часа на нощ. ? Дизайн големите топки на крушка : 8 големи топки лампи с висока яркост (висока яркост и издръжливост при многократни експерименти с висока ефективност), плюс 4 за включване на светлината встрани. ? Водоустойчив дизайн : Водоустойчива, ефектът е силен, и той обикновено е ярък при замачивании във водата. ? Капацитет на батерията : вградена Ni-MH батерия е 1.Ni-MH батерия с капацитет 2 VAA600 Ma, който може да се използва в продължение на дълго време. ? Конструкция управление на осветлението : интелигентно управление на осветлението, 0 кВт *ч в продължение на цялата година, ръчно управление не се изисква, е лесен за използване. ? Време на работа : поглощайте енергия през деня, се печете на слънце на слънце в продължение на 6-8 часа през деня и автоматично включване на светлина за повече от 8 часа на нощ. ? Дизайн големите топки на крушка : 8 големи топки лампи с висока яркост (висока яркост и издръжливост при многократни експерименти с висока ефективност), плюс 4 за включване на светлината встрани.

Към свойства

Material:
abs
Size:
About 11x14cm/4.3x5.5in
Solar panel:
2V120MA polysilicon
Battery model:
12VAA600Ma Ni-MH battery
Light source:
white light, blue
Lighting time:
more than 8 hours when fully charged
Charging time:
6-8 hours in direct sunlight
Number of lamp :
1pcs
Product material:
ABS+stainless steel
Applicable scene:
courtyardilla/garden light
Use environment:
where the sun shines
Working voltage:
1.2V
Package List:
1 x solar light (Including bracket) :

Продукти в категория