• New
Търговски център Кръгла Вертикална Пепелник Модно Училище Кофа за Боклук в Гонконгском стил на Бизнес-сграда Утолщенное Кофа Улично Винтажное Кофа за почистване ?

Търговски център Кръгла Вертикална Пепелник Модно Училище Кофа за Боклук в Гонконгском стил на Бизнес-сграда Утолщенное Кофа Улично

BGN 27.07
Наличност
Налично за поръчка

Идеалното кофа за боклук е подходящ за всякакви условия, от търговски магазини и ресторанти до вашата собствена кухня, гараж и баня цилиндричен кофа за боклук с капацитет от 13,2 литра, подходящ за паркове, улици, училища и т. в Дизайн лентата с канали улеснява достъпа до мусорному кофа.Двухфункциональное една кофа може да не е само за изхвърляне на боклук, но и да служи на пепельницей.Долната част на цевта е защитена от пластмаса за ефективно предотвратяване на корозия на отпадъчни води и ръжда.Моля, свържете се с нас, ако имате някакви въпроси за това, какво означава улично кошче за боклук.Ние ви гарантираме най-доброто обслужване на клиентите!Име на продукта : дълга цилиндрична кошчето за боклук с пепельницей Материал : метал, Капацитет на продукта : 50 л литра Област на приложение : търговско помещение, обществен части, вътрешен двор, парк и т. Една бележка : 1. Моля, въведете размер и цвят, преди да купите. Снимки На продукта не е нищо друго, освен боклуци кофи.

Към свойства

Продукти в категория