• New
Повишаване /Понижаване на Закачалка Регулируема Ширина, Закачалка за дрехи Регулируема ширина, Шкаф За дрехи Подвижна Закачалка за дрехи с мек връщане (83 ~ 115 см)

Повишаване /Понижаване на Закачалка Регулируема Ширина, Закачалка за дрехи Регулируема ширина, Шкаф За дрехи Подвижна Закачалка

BGN 3.00
Наличност
Налично за поръчка

▼ Здрав глинозем : Разтегателен употреба за гардероб е изработен от алуминиева сплав с обработката на теста, тежкотоварни, не податливи на корозия, не само отговаря на изискванията за лекота, но и гарантира дълготрайност и първокласна практичност ▼ Регулируема ширина : Подходящ за вътрешна ширина на шкафа : приблизително 450-1150 мм (от 17,7 "до 45,2"), височина на тръбата може да се регулира благодарение на нея телесизайну, че тя е добре отишла при гардероб. | ▼ Спестяване на пространство : напълно използвайте височина, до която ние не можем да стигнат, спестете място в гардероба ви.Нашата повдигаща закачалка за гардероб ви Позволява да инсталирате релси по-висока, отколкото може да се достигне Чрез опускной хидравлична система, оставяйки място в долната част на закачалки или рафтове за спестяване на пространство на гардероба. ▼ Спестяване на пространство : напълно използвайте Височина, до която ние не можем да Стигнат, спестете място в гардероба ви.Нашата повдигаща закачалка за гардероб ви Позволява да инсталирате релси по-висока, отколкото може да се достигне, благодарение на опускной хидравлична система, оставяйки място в долната част на закачалки или рафтове, за да пести място в гардероба. ▼ Многоцелеви : добавете допълнително място за закачане на магазин за дрехи на дребно промишленост, дом, работна стая или състезателна зала.Идеален за антре, коридор, спалня, гардеробна, перално или балкон. ▼ Лесен монтаж : Може да се настрои на повърхността на шкаф или на стената, изключително удобни, с перфорирана монтаж, много издръжлив, няколко размера, свободно се регулира. ▼ Здрав глинозем : Разтегателен употреба за гардероб е изработен от алуминиева сплав с обработката на теста, тежкотоварни, не податливи на корозия, не само отговаря на изискванията за лекота, но и гарантира дълготрайност и първокласна практичност. ▼ Регулируема ширина : Подходящ за вътрешна ширина на шкафа : приблизително 450-1150 мм (от 17,7 "до 45,2"), височина на тръбата може да се регулира благодарение на нея телесизайну, че тя е добре отишла при гардероб. | ▼ Спестяване на пространство : напълно използвайте височина, до която ние не можем да стигнат, спестете място в гардероба ви.Нашата повдигаща закачалка за гардероб ви Позволява да инсталирате релси по-висока, отколкото може да се достигне Чрез опускной хидравлична система, оставяйки място в долната част на закачалки или рафтове за спестяване на пространство на гардероба. ▼ Спестяване на пространство : напълно използвайте Височина, до която ние не можем да Стигнат, спестете място в гардероба ви.Нашата повдигаща закачалка за гардероб ви Позволява да инсталирате релси по-висока, отколкото може да се достигне, благодарение на опускной хидравлична система, оставяйки място в долната част на закачалки или рафтове, за да пести място в гардероба.

Към свойства

Продукти в категория