• New
HIFASI 1бр DC SPD Слънчев филтър мрежа 2P 500V 600V 800V 1000V Външен захранващ разрядник Устройство за мълниезащита (Размер: DC 800V, цвят: 20-40KA)

HIFASI 1бр DC SPD Слънчев филтър мрежа 2P 500V 600V 800V 1000V Външен захранващ разрядник Устройство за мълниезащита (Размер: DC

BGN 35.69
Наличност
Налично за поръчка

Ключове Корпус изделия, изработени от огнестойкого PC материал, притежаващ високи огнестойкостью, издръжливост и пыленепроницаемостью. Конструкция plug-in, протектор може да бъде заменен с по-удобно. Прозорец визуален индикатор, червени и ЗЕЛЕНИ индикатори показват на пръв поглед. Монтаж на релси, лесна за монтаж, безопасна и удобна. Печат на продукт с лазерна маркировка, не избледнява.Устройство за защита от пренапрежение за постоянен ток, switches, защитата от мълния скока в слънчевата система (фотоэлектрическая система за захранване).Тези устройства трябва да бъдат монтирани паралелно в мрежи за постоянен ток, подлежащи на защита, както и осигуряване на защита по общи и различни режими на работа.Препоръчва се да се инсталира го в двата края на линията захранване dc (от страна на слънчеви панели и от страна на инвертор / преобразувател), особено ако линията е изградена отвън и има по-голяма дължина.Высокоэнергетические двигатели, оборудвани със специални топлинна разъединителями и съответните показатели на неизправности.

Към свойства

Продукти в категория