• New
uyoyous 12 бр. Стенни Панели от билки 24x16 Инча, Изкуствени Самшитовые Плет, Мат, на Фона на Трева, Ограда, на Екрана, в Лентата за Уединение, Зеленина, Вътрешен Декор за пар?

uyoyous 12 бр. Стенни Панели от билки 24x16 Инча, Изкуствени Самшитовые Плет, Мат, на Фона на Трева, Ограда, на Екрана, в Лентата

BGN 64.19
Наличност
Налично за поръчка

Реалистичен цвят зелен, перфектна детайлна обработкаОгнеупорна, устойчива на износване и атмосферостойкий.Защелкивающаяся конструкция на панела, за определяне на закрепване и отвори улеснява връзката панели.Кабелни връзки помагат за лесно и бързо се монтира на рамам, мрежесто ограждениям и решеткам.Никакви пестициди и торове не се изисква, спестете си време в грижи за градината.Идеален за вътрешно и външно приложение, отличен за декорация и преобразяване на вашия двор, градина, ограда, двор, алеи, стаи, стени и т. Между две имитируемыми тревата има соединяемые скоби.Тя е много проста за инсталиране.Дървена дъска или специален монтажен материал, можете да използвате гвоздодер за фиксиране на ръба на тревата.Ако площ инсталация е твърде голяма, растенията могат да бъдат свързани заедно с използване на кабелни превръзки, а след това да закачите на стената. вътрешен двор, веранда, защитни стени, дървени огради, двор, войната, пътеки, фасадата на дома и офиса, на фона на сватбената фотография, декорация за сцената. балкон, хол, решетка, кабинет, тераса, баня, офис, работна площ, хотели, ресторанти, фоайета, сватба, - часова рецепция. 【Предпоставка включва】 : 12 панели от изкуствена чемшир + 50 основи на мълния.Размерът на всяка билков лентата е 24 "x 16" x 1,6" и може да покрие около 31 кв. 【Високо качество 】 : Стенни панели Grass, изработени от съвременни полиетилен, реалистични, трайна, екологично чисти за хора и домашни любимци. 【Не изисква грижи】 : Група за жив плет от чемшир не се нуждаят от подрязване и поливане, както истинските цветя и растения, но те могат да освежите нас. 【Лесна инсталация】 : Всяка лента от изкуствена трева е блокиране на съединителя, можете да се свържете панел към всеки дървена рамка или соединительному оградата с помощта на основи на мълния.

Към свойства

Продукти в категория