• New
Матрак EEN EEN SLEEP King в кутията, 12-инчов хибриден матрак King Size, матрак със средна твърдост с поролоном и джобна вътрешната пружина, надеждна опора по краищата, подходящ ?

Матрак EEN EEN SLEEP King в кутията, 12-инчов хибриден матрак King Size, матрак със средна твърдост с поролоном и джобна вътрешната

BGN 14.14
Наличност
Налично за поръчка

1 Максимална изолация от движения : кажете сбогом на ворочанием с този хибриден матрак King size.Слой от пяна, намаляване на налягането, и високоефективен система pocket innerspring работят заедно, осигуряване на спокоен и непрекъснат сън. Охлаждащ и дишаща сън : Този матрак King е мек калъф от плат, плетиво и слой от мека пяна, която е дишаща и приятна за кожата.Материал със средна плътност идеален за всички разпоредби на сън, независимо от това, спиш ли сте на гърба, хълбоците или корема. Осигурява стабилна подкрепа на ръба на Матрака King-size снабден с подсилена система за вътрешните извори, която осигурява подкрепа на ръба, като предотвратява увисване и осигуряване на по-дълъг срок на служба на матрака. Матрак King в кутия и е подходящ за всички рамки на леглата : хибриден матрак King size размер 76 X80 X12 инча, опаковани в кутия с помощта на технология за компресиране без загуби и може лесно да бъде доставена в стаята си.За перфектен сън, моля, дайте го на 24-72 часа, за да се увеличи до King size.

Към свойства

Продукти в категория