• New
Разделител за Улавяне на влага във вода, което предотвратява Стареенето Алуминиева Сплав + PC + ABS, устойчиви на Висока температура, Добро Уплътнение Сажевый Филтър, ?

Разделител за Улавяне на влага във вода, което предотвратява Стареенето Алуминиева Сплав + PC + ABS, устойчиви на Висока температура,

BGN 0.67
Наличност
Налично за поръчка

Леене под налягане : Изработен е от алуминиева сплав за леене под налягане, притежава стабилна производителност и трайностЧаша за съхранение на PC : Чаша за съхранение на PC, висока якост, устойчивост на топлина, не е лесно остарява, е добра херметичност.Метален корпус : Метален корпус се използва за ефективна защита на съда от повреда и удължаване на срока на служба.Лесна инсталация : Гресьорка има малко тегло, по-малки размери, лесен за инсталиране, подходящи за различни условия на монтаж.Основни характеристики : Работна среда на процесора Air source - въздух, а диаметърът на тръбата и характеристики на резба - G3/8. Леене под налягане : Изработен е от алуминиева сплав за леене под налягане, притежава стабилна производителност и трайност.Чаша за съхранение на PC : Чаша за съхранение на PC, висока якост, устойчивост на топлина, не е лесно остарява, е добра херметичност.Метален корпус : Метален корпус се използва за ефективна защита на съда от повреда и удължаване на срока на служба.Лесна инсталация : Гресьорка има малко тегло, по-малки размери, лесен за инсталиране, подходящи за различни условия на монтаж.Основни характеристики : Работна среда на процесора Air source - въздух, а диаметърът на тръбата и характеристики на резба - G3/8. Леене под налягане : Изработено от алуминиева сплав за леене под налягане, със стабилни резултати и долговечностью2. Чаша за съхранение на PC : чаша за съхранение на PC, висока якост, устойчивост на топлина, не е лесно остарява, е добра херметичност 3. Метален корпус : Метален корпус се използва за ефективна защита на съда от повреда и удължаване на срока на услуги 4.

Към свойства

Item Type:
Water Oil Trap Separator
Material:
Aluminum Alloy+PC+ABS
Purpose:
Lubricator
Model:
AL3000-03
Working Medium:
Air
Connecting Pipe Diameter Thread Specification:
G3/8
Filter Pore Size:
5μm
Voltage Adjustment Range:
0.05~1mpa
Maximum Working Pressure:
1mpa
Recommended Oil:
ISOVG32 or Equivalent Oil
Operating Temperature:
5~60℃
Package List:
1 x Oil Water Separator:
Note:
Please pay attention to the direction of the knob during installation to avoid reverse installation. :

Продукти в категория