• New
Netgo Оранжева Перука 27Естествени Дълги прави Оранжеви Перуки с Бретон Синтетични Цветни Cosplay Дневни Вечерни Хелоуин и Перука за Жени Като Истински Коса с Безплатна ?

Netgo Оранжева Перука 27Естествени Дълги прави Оранжеви Перуки с Бретон Синтетични Цветни Cosplay Дневни Вечерни Хелоуин и Перука

BGN 14.39
Наличност
Налично за поръчка

Това позволява да се избегне влошаване на качеството на косата, причинено от permed, оцветяването и вытягиваниемМожете да се запишете на изпълнение прически, обесцвечивании и боядисване на коса във фризьорски салон и намаляване на разходите.Можете да опитате различни варианти за прически, съответстващи на различните модни тенденции.Дълъг бретон оставени специално за това, така че клиентите могат да се режат им в съответствие с твоето лице и глава.Поради разлика между дисплея и светлина, това е нормално, когато продуктът и на самия продукт, имат по-малка разлика в цвета. → Материал : висококачествена температурное синтетично влакно, мека, шелковистое и не спутывается, му е трудно избледняват. → Размер : Дължина-тази перука е 27 инча, както и шапка за перука е само един среден размер и е подходящ за повечето хора.Ако не сте сигурни, подхожда ли ви обиколката на главата си, моля, консултирайте се с нас преди да купите. → Цвят : оранжево перука.Ние следваме международните цветова карта при производството на перуки, за да се гарантира, че клиентите могат да получат продукти, които те ценят, на снимките. → Стил : дълга права бретон.Този перука може да се използва не само за ежедневието, но и ви придават неповторим вид на Хелоуин или на други фестивали. netgo постоянно въвежда нови стилове на перуки, и ние сме щастливи да чуем мнението на клиентите и непрекъснато подобряване на качеството на носенето на перуки. → Следпродажбено обслужване : Ние отдаваме голямо значение на удобство от носенето на нашите перуки и стойността, която те носят за купувачите.След закупуване на готови сме да чуем вашето мнение по всяко време.

Към свойства

Продукти в категория