• New
Lfish 9 Бр. Пластмасов Скребковый инструмент, Инструмент за почистване на пластмаса от Въглеродни влакна за Тесни пространства, Цепки на Повечето повърхности, подход?

Lfish 9 Бр. Пластмасов Скребковый инструмент, Инструмент за почистване на пластмаса от Въглеродни влакна за Тесни пространства,

BGN 3.96
Наличност
Налично за поръчка

【Достъпна опаковка】 : включва 9 парчета-малки и тесни чистачи от пластмаса и легирана стомана, което е достатъчно, за прибиране на реколтата от различни области на приложение, можете да ги сложите в чантата за инструменти и вътре в колата, за удобно използване, също така можете да ги споделите със семейството и приятелите си 【Набор от инструменти за чистачи】 : Те са отлични за премахване на этикеточных стикери, мазнини, боя, свещ восък, прах, сапун, сушени продукти, те също могат да се прилагат за демонтаж, монтаж и поддръжка на смартфони.Той може също да премахне и соскребать с повърхности на автомобила и купето трудно пропуски. 【Здрав материал】 : тези чистачи са изработени от пластмаса от въглеродни влакна и легирана стомана, здрави и дълготрайни, лесно се разгражда под налягане, с висока твърдост, за многократна употреба. 【Лесно да носите със себе си】 : Този набор от инструменти за чистачи за боя е с подходящ размер за чанти, и той е достатъчно малък и лек, за да можете да го сложите в чантата за инструменти и вътре в колата, за по-лесно използване.

Към свойства

Продукти в категория