• New
CHDITB Тропически Зелени Палмови Листа 3D Добре дошли Венец Знак (12 x12), от Дървен Окачен Знак за Ботанически Растения с папийонка в клетката, Селски Табела с Приветстве?

CHDITB Тропически Зелени Палмови Листа 3D Добре дошли Венец Знак (12 x12), от Дървен Окачен Знак за Ботанически Растения с папийонка

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

Дръж се на верандата, в градината, на входната врата, за да украсят своя дом, го правят по-красиви и привличащи вниманиеДобре дошли знак с буйни тропически растения в пълна степен показва и топла, гостоприемна атмосфера.Добре дошли на гостите си да те смятат, вашата топлина и гостоприемство. ?Добре дошли венец за входната врата?- 3 D-табела CHDITB welcome door с буйни зелени листа са не само добре да украсят дома си, но и ще ги топла и гостоприемна атмосфера.Позволете на гостите дълбоко да почувстваме си топлина. ?Креативен подарък за оформяне на врати? - За вашите приятели и семейство, които се преместват в нов дом, или като подарък за празник, за рожден ден, разделете с тях радостта от нашия офис декор от тропически листа ще стане най-добрият избор. ?Е изработена от синтетичен материал? - Врата табела с ботанически растения, изработена от дърво, което е по-дебела и по-здрава.Табела "Добре дошли във вратата на" безопасно и трайна употреба, предпазва от слънцето, не избледняват и може да се използва в продължение на дълго време. ? Широк спектър от приложения? - Нашия знак на поздрав на верандата, подходящи за окачване, вътре и извън помещенията, например, за декорация на дома, офиса, двора, магазин, фермерска къща или на всякакви други места, които искате. ?Правилния размер и удобно използването на? - Тропически декор на класната стая е приблизително 12 "x12".Той е украсен с клетчатыми панделки, а думата "Добре дошли", е в 3 D-дизайн.Вие дори можете да го закачите на дръжката на вратата и украсете дома си само за няколко минути. ?Добре дошли венец за входната врата?- 3 D-табела CHDITB welcome door с буйни зелени листа са не само добре да украсят дома си, но и ще ги топла и гостоприемна атмосфера.Позволете на гостите дълбоко да почувстваме си топлина.

Към свойства

Продукти в категория