• New
Тренировка Вдъхновяващи Цитати Дървена Табела 3 бр. Лалета Цветя Стенен Декор В скандинавски стил Пеперуда Висящи Дървени Табели Бохо Декорация от Стенни Табели з?

Тренировка Вдъхновяващи Цитати Дървена Табела 3 бр. Лалета Цветя Стенен Декор В скандинавски стил Пеперуда Висящи Дървени Табели

BGN 1.33
Наличност
Налично за поръчка

Дървена табела TUMOVO Размер на стоката : вие ще получите 3 парчета вдъхновяващи дървени табели с различни рисунки и двамата са с еднакъв размер, който се измерва с прибл 12 x 4 инча/30 x 10 см и с дебелина 0,2 инча, достатъчно на брой, за да отговарят на различни нужди в употреба и подмяна, подходящ за украса на вашата стая в ежедневието. Качествени материал : подвесная дървена табела, декорирани фон в селски стил, здрав, нетоксичная, лека, но устойчива, не е лесно да избледнява или се напуква, изглежда чисто и стилно, може да даде своя дом усещане за елегантност и естетика.хубави декорации за дома, които могат да ще ви дълго време.Удобно затваряйте : на вашата опаковка има кука с двоен отвор, можете да окачите знак навсякъде, където пожелаете, можете свободно да я поставите на работния плот или да виси на вратата или на стената. можете да я преместите от други места по желание, създавайки щастлива и красива атмосфера за вашия дом.Подходящ за много места : комплект дървени висящи таблетки може да се закача на много места, като например стена, врата, рафт, кухня, трапезария, килер, офис, градина и още много други, за да се създаде селски пейзаж фермерска къща, и тя може да бъде приятен подарък, който можете да дадете на вашите приятели, семейство, колега и много други.Изискани подаръци : висящи дървени стенни стикери с цитати - това нежни и изящни орнаменти за повечето стилове на дома, тези старинни стенни дървени орнаменти могат да станат изискани подаръци за вашите приятели, роднини, любовници, съседи на нов дом, рожден ден, сватба, годишнина, парти в чест на Деня на благодарността или други празнични тържества.Дървена табела TUMOVO Размер на стоката : вие ще получите 3 парчета вдъхновяващи дървени табели с различни рисунки и двамата са с еднакъв размер, който се измерва с прибл. 12 x 4 инча/30 x 10 см и с дебелина 0,2 инча, достатъчно на брой, за да отговарят на различни нужди в употреба и подмяна, подходящ за украса на вашата стая в ежедневието. Качествени материал : подвесная дървена табела, декорирани фон в селски стил, здрав, нетоксичная, лека, но устойчива, не е лесно да избледнява или се напуква, изглежда чисто и стилно, може да даде своя дом усещане за елегантност и естетика.

Към свойства

Продукти в категория