• New
TINDAY Боя на номер Дъмбо САМ Боята по Номера Комплект, подходящ за Деца Начинаещи Възрастни DIY Платно Боята по Номера Диснеевская Картина Акрилна Картина за Декораци?

TINDAY Боя на номер Дъмбо САМ Боята по Номера Комплект, подходящ за Деца Начинаещи Възрастни DIY Платно Боята по Номера Диснеевская

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

[Насладете се на рисуването] Малко летящият слон САМ Paint by numbers лесно colorizeОнзи, който иска да стане художник, можете да се завърши това.Възрастен на Детето, за начинаещи, който само се е научил да рисува, това може да се направи. [Великите дарове] Комплекти Dumbo Painting by numbers - това са приятни и необичайни подаръци за начинаещи (да упражнявате рисувах), както за деца, така и възрастни, опитни художници, членове на семейството, приятелите.Хубаво е да се помага на хората около вас започне своите весели занимания по време на престоя си у дома. [Развитие на играчка] "Дисни" Е добър избор за живот, той ще помогне на децата да развиват интелекта си и да се поинтересувате рисуването. [Това е безопасно?] Пигментът се състои от акрил, безопасен и безвреден за околната среда, не вреди, можете да се насладите на рисуването. [Можете да получите] Боята по номера за начинаещи възрастни деца DIY художествен занаят Живопис с маслени бои 16x20 см платно 1 пакет, 1 комплект акрилни бои, 3 бр. четки изискан подарък опаковка (без рамка). [Насладете се на рисуването] Малко летящият слон САМ Paint by numbers лесно colorize.Онзи, който иска да стане художник, можете да се завърши това.Възрастен на Детето, за начинаещи, който само се е научил да рисува, това може да се направи. [Великите дарове] Комплекти Dumbo Painting by numbers - това са приятни и необичайни подаръци за начинаещи (да упражнявате рисувах), както за деца, така и възрастни, опитни художници, членове на семейството, приятелите.

Към свойства

Продукти в категория