• New
Детски нещастници Weemartt с покритие – Силикон в чиниите на децата с функция за засмукване | Може да се използва в микровълнова печка и миялна машина | и Не съдържат би?

Детски нещастници Weemartt с покритие – Силикон в чиниите на децата с функция за засмукване | Може да се използва в микровълнова

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

✅ Разделени дизайн : Нашите силиконови плочи за деца, разделени на 3 частиТова ще помогне на вашите деца визуализира и разпознава различни ястия в техните чинии.На всяка табела е прикрепена капак за съхраняване на остатъците по-късно.Така че, да се улесни храненето на вашето бебе!. ✅ Здрава и обезопасена детска чиния : Изработена от 100% хранително силикон, нашата детска издънка ще позволи на вашето дете да се насладите на храната.Благодарение на трайно всасывающему основата на тези силиконови чиниите на децата да задържат храната в чинии и усмивки на лицата. ✅ По-елементарно, лесно за почистване : Тези чинии за деца с вендузата не съдържат BPA, те могат да се мият в миялна машина и микровълнова печка.Това позволява на вашето дете да бъдат по-независими, едновременно се учат да се хранят самостоятелно, без да създават безредици.По този начин можете да запознае детето си с весела обстановка. ✅ Нетоксичен, отличен за пътувания и развлечения на открито.

Към свойства

Продукти в категория