• New
Назален Аспиратор, Електрически Пречистване на носа на Бебето, Сигурен и Бърз Апарат за Отсасывания от носа, за Подобряване на съня (Розов)

Назален Аспиратор, Електрически Пречистване на носа на Бебето, Сигурен и Бърз Апарат за Отсасывания от носа, за Подобряване на съня

BGN 2.67
Наличност
Налично за поръчка

"ПО-МЕК И ПО-СИГУРЕН : лека и мощна конструкция всасывающего на върха, която е по-добре, отколкото при други продукти, представени на пазараСпециално внимание отделете крехкостта на носа на детето.Идеален за премахване на слуз в детето си, за да може да диша по-лесно и по-дълго да спи ". "ВОДОУСТОЙЧИВ И бесшумность : назален аспиратор осигурява безопасно изплакване.Водоустойчива конструкция позволява електронни неизправности, дължащи се на влагата, в резултат на интензивно изплакване по време на почистване.Липсата на шум по време на работа, не е нужно да се притеснявате за това, че сте напугаете или расстроите на детето ". "ПО-ЛЕСЕН за използване : изработен е от ABS-пластмаса и силикон, безопасен и стабилен при използването.Актуализация на материала, ръката се чувства по-комфортно.Плавна конструкция, за да се предотврати засмукване и обратен поток, лесна и безопасна работа. бърз демонтаж, лесно почистване.Използвайте USB кабел, можете да се зарежда по всяко време, лесен за носене и използване. "Mailto включва : 1 х основната машина + 2 х накрайник (от различен тип) + 1 х USB кабел + 8 х малка гъба. 2 дюзи за глава, едно е подходящ за бебета, а другата - за деца на възраст от 2 до 8 години ". Гаранция за качество : Всеки детайл спрей за нос, аспиратора, изработен от висококачествени материали, безопасни и удобни за използване - нашият приоритет цел. ПОКУПКА БЕЗ РИСК НА 100% .При всяко недоволство връщайте парите директно. "ПО-МЕК И ПО-СИГУРЕН : лека и мощна конструкция всасывающего на върха, която е по-добре, отколкото при други продукти, представени на пазара.Специално внимание отделете крехкостта на носа на детето.Идеален за премахване на слуз в детето си, за да може да диша по-лесно и по-дълго да спи ". "ВОДОУСТОЙЧИВ И бесшумность : назален аспиратор осигурява безопасно изплакване.Водоустойчива конструкция позволява електронни неизправности, дължащи се на влагата, в резултат на интензивно изплакване по време на почистване.Липсата на шум по време на работа, не е нужно да се притеснявате за това, че сте напугаете или расстроите на детето ".

Към свойства

Продукти в категория