• New
Силна Говедото 30 метра. Кабел SRL с индикатор на натоварване, Въртящи се Определя кука в края, който се прикрепя към жгуту кабели. Включва инсталационен карабина и ет?

Силна Говедото 30 метра. Кабел SRL с индикатор на натоварване, Въртящи се Определя кука в края, който се прикрепя към жгуту кабели.

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

ТОВАРОНОСИМОСТТА на ПОТРЕБИТЕЛЯ 400 паунда - Самоубирающиеся спасителни въжета KStrong се изчисляват по стандарт OSHA за използване с общо тегло до 400 кг (по стандарт ANSI - до 340 кг), включително дрехи, инструменти, обувки и т Важно е да се гарантира, че всички компоненти на системата, се изчисляват на производителност, съответстваща на дадено приложение.СВЕРХПРОЧНЫЙ СТОМАНЕН КАБЕЛ - Този KStrong Кабел SRL оборудвани с висококачествени оцинкованным стоманени тросом с якост на опън 3400 лири за максимална сигурност и надеждност.САМОУБИРАЮЩИЙСЯ СПАСИТЕЛЕН КРЪГ ПРЕМИУМ клас- Изработен е от много устойчив на опън от полимер корпус за по-голяма сигурност и е оборудван с вградена дръжка, въртяща се проушиной в края на закрепване и повратна защелкивающимся на една кука с индикатор на натоварването.ЛЕК и ИЗДРЪЖЛИВ - Без да се нарушава неговата здравина на този защитен каишка е изработена така, че да опрости изключително транспорт и настройка, и има траен пластмасов на корпуса за допълнителна здравина.

Към свойства

Продукти в категория