• New
WaNana/ 1 двойка Многократно покривала за непромокаемой обувки за всички сезони, Водоустойчиви, устойчиви на хлъзгане, галоши за земните обувки с цип, Обувки, Унисекс, ?

WaNana/ 1 двойка Многократно покривала за непромокаемой обувки за всички сезони, Водоустойчиви, устойчиви на хлъзгане, галоши за

BGN 2.33
Наличност
Налично за поръчка

★ 【Материал】 100% висококачествен PVC, здрав, красив, лек, защита на околната среда, противоскользящий, устойчив на абразия, лесен за почистване, подходящ за переноске, за многократна употребаВсички продукти са внимателно проверени.- Идеален продукт. ★【Характеристики】Сгъсти износоустойчива слой, устойчив на абразия край на обувки на 360 градуса, подобрение на водонепропускливост, дизайн веерообразного водоустойчив слой във вътрешността на мълния, решение на проблема с локална изтичане на цип, цялостна водоустойчив. ★【Функция】Вдлъбнати, изпъкнали противоскользящий фигура на подметка подобрява аеродинамичните за сняг и е ходене по-комфортен.При почистване на жилища в затворени помещения или при занимания на открито като къмпинг, туризъм, колоездене, риболов и градинарство, моля, дръжте обувки суха и чиста през целия ден. ★ 【Лесна употреба】 Лесно за носене всеки път.Широк отвор и ивица с цип ще ви помогнат лесно да се облича и да ги застреля, да не се допуска попадане на течности или химикали на бахилы. ★ 【 Опаковка】 1 двойка от седалките за обувки (с размери : 25,5 см / 10 инча M : 26.22' XL : 29,5 см /11,61' XXL : 31,5 см /12,4' XXXL : 32,5 см /12,8').[Идеален продукт]. ★ 【Материал】 100% висококачествен PVC, здрав, красив, лек, защита на околната среда, противоскользящий, устойчив на абразия, лесен за почистване, подходящ за переноске, за многократна употреба.Всички продукти са внимателно проверени.- Идеален продукт. ★【Характеристики】Сгъсти износоустойчива слой, устойчив на абразия край на обувки на 360 градуса, подобрение на водонепропускливост, дизайн веерообразного водоустойчив слой във вътрешността на мълния, решение на проблема с локална изтичане на цип, цялостна водоустойчив. ★【Функция】Вдлъбнати, изпъкнали противоскользящий фигура на подметка подобрява аеродинамичните за сняг и е ходене по-комфортен.При почистване на жилища в затворени помещения или при занимания на открито като къмпинг, туризъм, колоездене, риболов и градинарство, моля, дръжте обувки суха и чиста през целия ден.

Към свойства

Продукти в категория