• New
ZLXDP Molded Риболовна клетка за раци с 12/16/20 дупки, Найлон Сгъваема Клетка за Риболовни инструменти, Капан за кацане (Цвят: сив, размер: 20 дупки)

ZLXDP Molded Риболовна клетка за раци с 12/16/20 дупки, Найлон Сгъваема Клетка за Риболовни инструменти, Капан за кацане (Цвят:

BGN 280.74
Наличност
Налично за поръчка

- Лесен и удобен за използване, не изисква инсталация, просто дръпнете дръжката - Риболовна мрежа-капан с дизайн на входа 12/16/20, идеална за риболов на сладка риба, змиорка, раци, омар, малки риби, скариди и раци. - Здрава и габаритный благодарение на трайни кронштейнам от арматура 12/16/20 и подходяща мрежа. - Специален дизайн с цип, което позволява лесно да получите плячка. - Може да се сгъва в малък размер, лек и преносим. - Лесен и удобен за използване, не изисква инсталация, просто дръпнете дръжката. - Риболовна мрежа-капан с дизайн на входа 12/16/20, идеална за риболов на сладка риба, змиорка, раци, омар, малки риби, скариди и раци. - Здрава и габаритный благодарение на трайни кронштейнам от арматура 12/16/20 и подходяща мрежа. - Специален дизайн с цип, което позволява лесно да получите плячка. - Може да се сгъва в малък размер, лек и преносим.Характеристика : - Лесен и удобен за използване, не изисква инсталация, просто дръпнете дръжката.- Риболовна мрежа-капан с дизайн на входа 12/16/20, идеална за риболов на сладка риба, змиорка, раци, омар, малки риби, скариди и раци.

Към свойства

Продукти в категория