• New
Стенни Плоча с Древен Златен Модел в стил Арт-Деко, Превключвател, Покриване на самотен Ключа на Светлината, Декоративна Капачка Контакт, Стенни Плоча, Капачки за К?

Стенни Плоча с Древен Златен Модел в стил Арт-Деко, Превключвател, Покриване на самотен Ключа на Светлината, Декоративна Капачка

BGN 3.00
Наличност
Налично за поръчка

✈ стенни плоча с размери 6, 38 X 4,5 инча подходящ за повечето контакти размер на 3 групи ✈ украсете дома Си с Декоративни стената тарелками с принтом.Заменя съществуващата стандартна бяло покритие домакински контакт, подходящ за всички стандартни жилища, офиси и жилищни помещения. ✈тройната капачка на ключа, Изработен от термопластичен поликарбонат (устойчив Abs), която осигурява дълготрайност, гъвкавост и еластичност, необходими, за да може да издържа на силни удари и по-голяма сила. ✈тази капачката на контакта притежава устойчивост на топлина, предотвращающей избледняване и стареене с течение на времето.Елегантен дизайн и заоблени Предотвратява натрупването на прах и лесен за почистване.И това е покрива щети на стените От предишни инсталации Или Скрива Неравности по стените, без да се скъпи материали и работна сила. ✈ една проста смяна на всички стенни печки същата конфигурация, в комплекта са включени боядисани винтове в тон електрически котлона, ние ще подберем за вас е по-ефективна логистика.

Към свойства

Продукти в категория