• New
Тениска за момичета на рождения Ден на Съоръжения Розова Тениска За Момичета На рождения Ден на Цветна Тениска За Момичета На рождения Ден на Първата 2-аз съм Втора?

Тениска за момичета на рождения Ден на Съоръжения Розова Тениска За Момичета На рождения Ден на Цветна Тениска За Момичета На рождения

BGN 6.91
Наличност
Налично за поръчка

100% ПамукИздърпайте закопчалка.Плат тениски за момиче рожден ден : тениска за момичета rainbow е изработена от смес на памук, мека, приятна за кожата и дишаща, с отлично качество, позволява на вашето бебе да се чувствате комфортно и удобно. "ОТПРАЗДНУЙ рождения СИ ДЕН В Happy : момичетата казаха, че им харесва да празнуват своите рождени дни в тениски birthday girl, а родителите обичат да се види, как момиче мило се усмихват по време на партита по повод рождения ден ". "Дъгата е и именничка отпечатани на ризата си, за да именинницы, тези многоцветни ризи за именинниц с дъга са идеално място за вашето детско облекло за именинниц ". "Най-добрият подарък за рожден ден за момиче в ризата на първия рожден ден за момиче в два ризи за деца, за момичета в ризата на 3 рожден ден на момичетата в ризата на 4 рожден ден на момичетата в ризата на 5 години".Сервизно обслужване : Ако имате някакви въпроси относно нашата риза за именинницы, моля, не се колебайте да се свържете с нас.

Към свойства

Продукти в категория