• New
TangXSTAR Стойка за Дресура птици Настолна Поставка за игри с Папагали Cockatiel Детска площадка Дървена Кошарката със Стълби, Люлки, Играчки Включват Тава за Папагали, Афр?

TangXSTAR Стойка за Дресура птици Настолна Поставка за игри с Папагали Cockatiel Детска площадка Дървена Кошарката със Стълби, Люлки,

BGN 15.00
Наличност
Налично за поръчка

Описание : птици нощуват преносим, му е лесно да се събере и сложи на масатаИдеална играчка, предназначена за това, да си малки приятели могат да престои, забавно да играят и да се отпуснете, да разсее скуката и да се повиши нивото на активност.Материал премиум-клас : - Натурална и оригинална дървена летва, нетоксична, без мирис, безопасно - Тава от неръждаема стомана-лесно почистване - Гъвкави чаши за хранене и поене, могат да бъдат монтирани навсякъде влакчета. Идеален за тези птици, като папагал какаду, неразлучник и развъдник папагали.Информация за продукта : Цвят : както е показано на снимката Тегло : 0,665 кг Количество : 1 комплект Материал : дърво Помещение включва : 1x поставка за птици. 2 x купа за хранене на птици от неръждаема стомана 1 х люлка за птици.

Към свойства

Продукти в категория