• New
Yassk Множество Защитна Маска За Лицето, за многократна употреба Ледена Коприна Унисекс с Елегантен Дизайн, Моющаяся Дишаща Маска За Лице от Плат, за Мъже и жени (5 опа?

Yassk Множество Защитна Маска За Лицето, за многократна употреба Ледена Коприна Унисекс с Елегантен Дизайн, Моющаяся Дишаща Маска

BGN 4.44
Наличност
Налично за поръчка

❥ Е изработена от висококачествена тъкан ice коприна, този материал мягок към кожата и не оставя следи от износванеИдеален за лесно и дишащ комфорт през целия ден.Материал гладка и прилепнала към кожата, оставяйки усещане за охлаждане.Тези маски са здрави и трайни, и с течение на времето не се разбиват и да не загубят формата си. ❥ 【Характеристики】 е Изработен от висококачествен материал с два слоя на защита и черни меки еластични джапанки за уши.Външен слой с принтом от 123% полиестер micro knit осигурява красива яркостта на цветовете дори и след измиване.Вътрешен слой с меки и уютни микрочастицами ултра дишаща нейлонового ликра.Той е за многократна употреба, може да се пере в машина и тя е водоустойчив. ❥ Мека, дишаща, водоустойчива, стирающаяся, регулируем еластичност с катарама, вие можете да променяте дължината е по желание в зависимост от вашия контури на лицето, за да не оставят следи по лицето си, след като се отстранят.Сладък и забавен дизайн, който демонстрира вашата индивидуалност и приличен вкус, един размер подходящ за повечето възрастни, жени, мъже и юноши!. ❥ Добри празнични подаръци : - Нашите маски за лице са произведени от висококачествени материи с уникален дизайн, в които се съчетават мода и комфорт.Това може да бъде добър избор за подарък за вашето семейство, приятели, любовници на Хелоуин, Коледа, деня на благодарността, Ден на раждане, особено в този конкретен година. ❥ Приложение : Подходяща за колоездене, къмпинг, движение, пътуване, катерене и ежедневна употреба. ❥ Е изработена от висококачествена тъкан ice коприна, този материал мягок към кожата и не оставя следи от износване.Идеален за лесно и дишащ комфорт през целия ден.Материал гладка и прилепнала към кожата, оставяйки усещане за охлаждане.Тези маски са здрави и трайни, и с течение на времето не се разбиват и да не загубят формата си. ❥ 【Характеристики】 е Изработен от висококачествен материал с два слоя на защита и черни меки еластични джапанки за уши.

Към свойства

Продукти в категория