• New
Работни ръкавици AIWIN 12 Двойки, Двойна латекс на една ръка разстояние, Работни ръкавици от безшевни плетени с длан, покрита с латекс, Са идеални за Складиране, Градин?

Работни ръкавици AIWIN 12 Двойки, Двойна латекс на една ръка разстояние, Работни ръкавици от безшевни плетени с длан, покрита с

BGN 9.49
Наличност
Налично за поръчка

Полиестерна прежда /ЛатексПроизведено в САЩ или са внесени.Еластичната закопчалката. 【Висококачествен латекс】 : Зимни работни ръкавици AIWIN с латексово покритие на дланта притежават отлична устойчивост на износване и здрав сцепление в сухи и влажни условия на работа. 【Удобни и дишащи】 : Топли работни ръкавици AIWIN с дебелото безпроблемна плетиво подплата, които осигуряват топлина, комфорт, бързина и пропускливост на въздух. 【Актуализиран дизайн】 : Еластичен дизайн китката за работни ръкавици осигурява по-голяма достъпност и гъвкавост на вашите ръце, освен това, тези работни ръкавици, могат да се перат и да се използват многоразово. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА РЪКАВИЦИ】 : Работни ръкавици, AIWIN - това са универсални, работни ръкавици за извършване на леки и средни работа, особено през зимата, студено време.Те са икономични и са идеални за складиране, логистика, строителство, комунални услуги и обществени сгради, подобрения на дома, на двора, градинарство и събиране на реколтата. 【Високо КАЧЕСТВО на ОБСЛУЖВАНЕ】 : Съответствие на изискванията на CE EN388 2016 : 2132 X и TSCA regulation.AIWIN придава голямо значение на качеството на обслужване на клиентите.Вие можете да бъдете спокойни за своята покупка.Ако имате някакви въпроси или препоръки за нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще ви дадем задоволителен услуга.Полиестерна прежда /Латекс.Произведено в САЩ или са внесени.Еластичната закопчалката. 【Висококачествен латекс】 : Зимни работни ръкавици AIWIN с латексово покритие на дланта притежават отлична устойчивост на износване и здрав сцепление в сухи и влажни условия на работа. 【Удобни и дишащи】 : Топли работни ръкавици AIWIN с дебелото безпроблемна плетиво подплата, които осигуряват топлина, комфорт, бързина и пропускливост на въздух. 【Актуализиран дизайн】 : Еластичен дизайн китката за работни ръкавици осигурява по-голяма достъпност и гъвкавост на вашите ръце, освен това, тези работни ръкавици, могат да се перат и да се използват многоразово. 【МНОГОФУНКЦИОНАЛНА РЪКАВИЦИ】 : Работни ръкавици, AIWIN - това са универсални, работни ръкавици за извършване на леки и средни работа, особено през зимата, студено време.

Към свойства

Продукти в категория