• New
Led Дисплей Волтметър за променлив ток, Амперметър Тестер за напрежение, Ток, Измерване на Честотата на Квадратен 3-Цифрен Дисплей Тестер Херц (Бял)

Led Дисплей Волтметър за променлив ток, Амперметър Тестер за напрежение, Ток, Измерване на Честотата на Квадратен 3-Цифрен Дисплей

BGN 1.00
Наличност
Налично за поръчка

【Led дисплей】 Тестер текущото напрежение е оборудван с голям квадратни led 3 фигурални дисплей, осигуряващ ясна отчитане на показанията 【Удобно да се използва】 Амперметър с индикаторна панел просто пропуска кабел натоварване чрез трансформатор на ток. 【Монофазен променлив ток】 М с led дисплей може да се използва за еднофазно ac напрежение от 60 до 500 V. 【Характеристики】Измерване на напрежение, ток и честота малък размер удобен за переноске и има пет цвята по ваш избор. 【Практично】 Този многофункционален м може да се измери напрежение, ток и честота, което е много практично в работата и ежедневието. 【Led дисплей】 Тестер текущото напрежение е оборудван с голям квадратни led 3 фигурални дисплей, осигуряващ ясна отчитане на показанията. 【Удобно да се използва】 Амперметър с индикаторна панел просто пропуска кабел натоварване чрез трансформатор на ток. 【Монофазен променлив ток】 М с led дисплей може да се използва за еднофазно ac напрежение от 60 до 500 V.

Към свойства

Model :

Продукти в категория