• New
50 бр. мрежи за косата, невидими мрежи за косата (черни) Ластични Мрежи за коса във формата на Греди за Танцьорки от Балет, Гимнастика, Конна Езда, готвачи, медицинска ?

50 бр. мрежи за косата, невидими мрежи за косата (черни) Ластични Мрежи за коса във формата на Греди за Танцьорки от Балет, Гимнастика,

BGN 2.67
Наличност
Налично за поръчка

Опаковка : 50 бр Дължина стрейча : 20 инча/50 виж Изработен от нейлонового материал, гума, дишащи, леки и удобни в чорап.Индивидуална опаковка : Това е много удобно и лесно за употреба, и не трябва да се притеснявате за объркващи поздрави.Мрежа за коса с еластични краища.Мрежа за балет греди; Обемни мрежи за косата.Мрежа за коса във формата на греди; държач за коса във формата на греди.Много елегантен и в същото време практично.Перфектно се съчетава с косата.Идеален за соло концерт, идеални балет и гимнастика на кифлички.Работи много добре, сеточка не се скъса.Дръжте балетные кифлички чисти и плътно обтегнати в часовете танци.Идеален не само за дневния график на занятията балет, но и да се изяви.Тези мрежи за коса са идеални за задържане на кифли на едно място.Те са много подходящи за ежедневна популярния дизайн прическа "кок"!.Идеален за стюардеси, медицински сестри, банков служител, хотелския чиновник, танцьори или скейтъри, обслужващ персонал, на които трябва да събере косата си на кок!. ?【Дължина стрейча】 : 20 инча/50 виж Подходящ за повечето мъжки прически, жени с коса, къса или средна на дължина, всички деца или греди за професионални нужди. ?【 Ультратонкая окото】 : Мрежа за коса има мрежест дизайн, който прави мрежа за коса невидими при носене, с высокоэластичными сетчатыми ръбове, лека и дишаща, шапка за коса може да се навивам 2-3 пъти, за да е здраво задържане на косата, стилен и практичен, той е удобен за носене в продължение на дълго време.

Към свойства

Продукти в категория