• New
Коледни светлини broulove LED 50 Броя, Коледни светлини за улиците, както и помещения с дължина 25 метра, в Търговската мрежа, Сверхпрочный Бял проводник, чисто бяла светли?

Коледни светлини broulove LED 50 Броя, Коледни светлини за улиците, както и помещения с дължина 25 метра, в Търговската мрежа, Сверхпрочный

BGN 3.00
Наличност
Налично за поръчка

Коледни светлини Broulove напълно се отличават от всички други коледни светлини, благодарение на патентованата конструкция, изпълнен с епоксидна смолаЕто как работи това : . Не се допуска замяна на крушки, които перегорели на Коледа.Уникален дизайн, изпълнен с епоксидна смола, напълно защитено, без пропуски и шевове.А дизайнът на светодиода е защитена от корозия, причинена от влага, прах или от слънчева светлина, което е особено устойчиво през зимата, Коледа. Дръжте се настрана от късо съединение, когато вие се наслаждавате на почивка или страна.Коледни гирлянди, професионален и бизнес клас, IPX8, отговарят на стандарта UL, издържат дъждовните и снежни дни. Да спре да се налага да прекарват повече време и пари в коледни светлини.Коледни гирлянди по-трайни, отколкото традиционните коледни гирлянди, и спестяване на енергия до 90%.Спестете своите сметки за ток и коледни гирлянди всяка година.Коледни светлини Broulove напълно се отличават от всички други коледни светлини, благодарение на патентованата конструкция, изпълнен с епоксидна смола.Ето как работи това : . Не се допуска замяна на крушки, които перегорели на Коледа.

Към свойства

Продукти в категория