• New
Linifar Ясла за Папагали, Чаши за Хранене на Птици, Чиния за хранене от Неръждаема Стомана със Скоба-Държач за дребни животни Parakeet Parrt Macaw Cockatiel (опаковка от 2)

Linifar Ясла за Папагали, Чаши за Хранене на Птици, Чиния за хранене от Неръждаема Стомана със Скоба-Държач за дребни животни Parakeet

BGN 3.33
Наличност
Налично за поръчка

【ПОДОБРЕНИ ДЕТАЙЛИ и КУПАТА НИКОГА не съвети】 Добавете подвижни винтове за закрепване на чашата, за да купа не опрокидывалась на пръстен, чашата може да се инсталира на всеки ъгъл, птиците могат да се стои на нея 【Два комплекта мисок за ХРАНА и вода】 В комплекта са включени 2 чаши и 2 група, те могат да предоставят птици като храна, така и вода, подходящи за множество домашни животни. 【МОГАТ да се МИЯТ В МИЯЛНА МАШИНА и е УСТОЙЧИВ НА КОРОЗИЯ】 Му могат да се мият в съдомиялна машина или ръчно.Купата е изработена от неръждаема стомана 304 и не ръждясва, не е вкус.Нищо друго, освен ултра силна. 【ЧАШАТА МОЖЕ да се СВАЛИ ОТДЕЛНО】 Чашата лесно се отстранява от кошчето и лесно се инсталират.(Кошница е поставена в клетка ). 【Размер, подходящ за различни домашни】 Размера на чаши за птици : 4 x 4 x 1.8 инча, 10 унции. Идеален за папагал, идеална за папагали, различни птици, хамстери, котета, кученца и т. 【ПОДОБРЕНИ ДЕТАЙЛИ и КУПАТА НИКОГА не съвети】 Добавете подвижни винтове за закрепване на чашата, за да купа не опрокидывалась на пръстен, чашата може да се инсталира на всеки ъгъл, птиците могат да се стои на нея. 【Два комплекта мисок за ХРАНА и вода】 В комплекта са включени 2 чаши и 2 група, те могат да предоставят птици като храна, така и вода, подходящи за множество домашни животни.

Към свойства

Продукти в категория